MADO

Evi'nin Sultanları Turnuvası Düzenleniyor

Spor 22.01.2023 - 20:28, Güncelleme: 23.01.2023 - 06:52
 

Evi'nin Sultanları Turnuvası Düzenleniyor

Evinde ev işlerini yapan bayanlar çamaşır,bulaşık ev bakımı gibi işlerinin ardından spor salonunda voleybol oynayarak günün stresinden uzaklaşıyor.

Türk kadını isterse herşeyi yapar söznünün vucut bulmuş hali bugünlerde 2000 Evler Toki Bloklarındaki Çok amaçlı Spor Salonunda ortaya çıkıyor.Kadınlar Ev Hanımları İşleri Bitirip Voleybol maçı'na geliyor. Onların birde adı var ''Evinin Sultanları''. Evi'nin Sultanları sadece isim olarak kalmıyor.Evinde ev işlerini yapan bayanlar çamaşır,bulaşık ev bakımı gibi işlerinin ardından spor salonunda voleybol oynayarak günün stresinden uzaklaşıyor. Hatta kendi aralarında Voleybol Turnuvası da düzenlemeyi ihmal etmiyorlar.Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu konuda yaptığı paylaşımda ''Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Tüm Hızıyla Devam Ediyor Tüm Ev Hanımlarını Bekleriz' mesjını iletti.  
Evinde ev işlerini yapan bayanlar çamaşır,bulaşık ev bakımı gibi işlerinin ardından spor salonunda voleybol oynayarak günün stresinden uzaklaşıyor.

Türk kadını isterse herşeyi yapar söznünün vucut bulmuş hali bugünlerde 2000 Evler Toki Bloklarındaki Çok amaçlı Spor Salonunda ortaya çıkıyor.Kadınlar Ev Hanımları İşleri Bitirip Voleybol maçı'na geliyor.

Onların birde adı var ''Evinin Sultanları''. Evi'nin Sultanları sadece isim olarak kalmıyor.Evinde ev işlerini yapan bayanlar çamaşır,bulaşık ev bakımı gibi işlerinin ardından spor salonunda voleybol oynayarak günün stresinden uzaklaşıyor.

Hatta kendi aralarında Voleybol Turnuvası da düzenlemeyi ihmal etmiyorlar.Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu konuda yaptığı paylaşımda ''Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Tüm Hızıyla Devam Ediyor Tüm Ev Hanımlarını Bekleriz' mesjını iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.