MADO

Voleybol Yıldızlar Kız- Erkek Nevşehir'de Başladı

Spor 06.01.2023 - 21:17, Güncelleme: 07.01.2023 - 05:23
 

Voleybol Yıldızlar Kız- Erkek Nevşehir'de Başladı

Ankara, Antalya, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kayseri, Yozgat ve ilimizden yaklaşık 300 sporcu ve antrenörlerin katıldığı genç Kızlar müsabakası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda ve erkekler müsabakası ise Ürgüp Spor Salonunda yapılıyor.

2022-2023 Yılı Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Kız- Erkek Grup Müsabakaları 5 – 8 Ocak 2023 tarihleri arası Nevşehir’in ev sahipliğinde yapılan müsabakalar Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda açılış seremonisi ile başladı. Ankara, Antalya,  Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kayseri, Yozgat ve ilimizden yaklaşık 300 sporcu ve antrenörlerin katıldığı genç Kızlar müsabakası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda ve erkekler müsabakası ise Ürgüp Spor Salonunda yapılıyor. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, şube müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda sporseverin katıldığı açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış töreninde selamlama konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir Nevşehir’i 2022’de 4 milyonu aşkın turistin ziyaret ettiği önemli turizm lokasyonlarından biri olduğunu belirtti. Özdemir, sporculara müsabakalardan kalan vakitlerde Nevşehir’i gezerek bölgenin güzelliklerini keşfetmeleri tavsiyesinde bulunarak, “Kıymetli misafirler o kadar güzel bir coğrafyaya geldiniz ki 2022 yılı itibariyle 4 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği sadece ülkemizin değil dünyanın da en önemli turizm lokasyonlarından birine geldiniz. Elbette sahada önemli maçlarınız var. Herkes burada kendisine göre büyük hedefleri var. Maçları bir yandan oynarken ve sahada yarışırken, dışarıda da boş vaktimizde inşallah Dünya’nın en önemli en gözde turizm lokasyonlarından biri olan Kapadokya’yı da gezip keşfetmenizi istiyorum. Bu konuda İl Müdürlüğü personeli olarak her türlü talebiniz karşılanacaktır. Çoğunluğunuzun bu bölgeyi gezdiğini düşüyorum ama bir tek sporcumuzun bir tek gencimizin dahi gezmediğini varsayarsak maçlarımızdan kalan vakitlerinde de peri bacalarını, yer altı şehirlerini, sıcak hava balonlarını ve daha sayamayacağımız birçok etkinlikleri ile çok önemli bir bölge olan Kapadokya’yı keşfetmenizi sizlerden rica ediyorum. Diğer taraftan sahada yarışmalar devam edecek. Buraya gelirken hedefleriniz her neyse herkesin buradan ayrılırken o hedeflere ulaşması temennisi ile yeni dostluk ve arkadaşlıklar edinerek Nevşehir Kapadokya’dan güzel anılarla ayrılmanızı temenni ediyorum” dedi.
Ankara, Antalya, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kayseri, Yozgat ve ilimizden yaklaşık 300 sporcu ve antrenörlerin katıldığı genç Kızlar müsabakası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda ve erkekler müsabakası ise Ürgüp Spor Salonunda yapılıyor.

2022-2023 Yılı Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Kız- Erkek Grup Müsabakaları 5 – 8 Ocak 2023 tarihleri arası Nevşehir’in ev sahipliğinde yapılan müsabakalar Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda açılış seremonisi ile başladı.

Ankara, Antalya,  Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kayseri, Yozgat ve ilimizden yaklaşık 300 sporcu ve antrenörlerin katıldığı genç Kızlar müsabakası Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda ve erkekler müsabakası ise Ürgüp Spor Salonunda yapılıyor.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, şube müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda sporseverin katıldığı açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Açılış töreninde selamlama konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir Nevşehir’i 2022’de 4 milyonu aşkın turistin ziyaret ettiği önemli turizm lokasyonlarından biri olduğunu belirtti. Özdemir, sporculara müsabakalardan kalan vakitlerde Nevşehir’i gezerek bölgenin güzelliklerini keşfetmeleri tavsiyesinde bulunarak,

“Kıymetli misafirler o kadar güzel bir coğrafyaya geldiniz ki 2022 yılı itibariyle 4 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği sadece ülkemizin değil dünyanın da en önemli turizm lokasyonlarından birine geldiniz. Elbette sahada önemli maçlarınız var. Herkes burada kendisine göre büyük hedefleri var.

Maçları bir yandan oynarken ve sahada yarışırken, dışarıda da boş vaktimizde inşallah Dünya’nın en önemli en gözde turizm lokasyonlarından biri olan Kapadokya’yı da gezip keşfetmenizi istiyorum. Bu konuda İl Müdürlüğü personeli olarak her türlü talebiniz karşılanacaktır.

Çoğunluğunuzun bu bölgeyi gezdiğini düşüyorum ama bir tek sporcumuzun bir tek gencimizin dahi gezmediğini varsayarsak maçlarımızdan kalan vakitlerinde de peri bacalarını, yer altı şehirlerini, sıcak hava balonlarını ve daha sayamayacağımız birçok etkinlikleri ile çok önemli bir bölge olan Kapadokya’yı keşfetmenizi sizlerden rica ediyorum. Diğer taraftan sahada yarışmalar devam edecek.

Buraya gelirken hedefleriniz her neyse herkesin buradan ayrılırken o hedeflere ulaşması temennisi ile yeni dostluk ve arkadaşlıklar edinerek Nevşehir Kapadokya’dan güzel anılarla ayrılmanızı temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.