MADO

Ak Parti Nevşehir Gençlik Kollarından Büyük Atak

Siyaset 04.01.2023 - 09:40, Güncelleme: 04.01.2023 - 09:40
 

Ak Parti Nevşehir Gençlik Kollarından Büyük Atak

Nevşehir Ak Parti Gençlik Kollarının geçen ay yeni üye yapma oranında

Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Gençlik Kolları Üye yapma oranında Türkiye'de derece yaptı. Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat başkanı Yusuf İbiş "Geçtiğimiz ay genç üye hedeflerine ulaşan ve bu hedefin üstüne çıkan tüm illerimizi tebrik ediyorum" açıklamasıyla yayınladığı listede; Nevşehir Ak Parti Gençlik Kollarının geçen ay yeni üye yapma oranında Yüzde 150'lik bir artış yaptığı görülüyor.
Nevşehir Ak Parti Gençlik Kollarının geçen ay yeni üye yapma oranında
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Gençlik Kolları " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Gençlik Kolları Üye yapma oranında Türkiye'de derece yaptı.

Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat başkanı Yusuf İbiş " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat başkanı Yusuf İbiş "Geçtiğimiz ay genç üye hedeflerine ulaşan ve bu hedefin üstüne çıkan tüm illerimizi tebrik ediyorum" açıklamasıyla yayınladığı listede;

Nevşehir Ak Parti Gençlik Kollarının geçen ay yeni üye yapma oranında Yüzde 150'lik bir artış yaptığı görülüyor.

20230104-092053
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.