MADO

Açıkgöz Gençlere Pasta İkram Etti

Nevşehir 01.01.2023 - 18:22, Güncelleme: 01.01.2023 - 18:22
 

Açıkgöz Gençlere Pasta İkram Etti

Ömer Uygunol ve Ebru Aktaş ile 2053 hedeflerimizin bayrak taşıyıcısı olacak, bu seçimde de ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerimizin doğum günlerini kutladık.

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, aldı eline Pastayı ilk kez oy kullanacak ve doğum günü olan gençleri evinde ziyaret etti. Karşılarında Milletvekili Açıkgöz'ü ve elindeki pastayı gören gençler başta heyecanlandı ancak sonra mutluluklarını ve hatırlanmaktan dolayı duydukları sevinci dile getirdiler. Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz "AK Gençlik Nevşehir teşkilat üyelerimiz Ömer Uygunol ve Ebru Aktaş ile 2053 hedeflerimizin bayrak taşıyıcısı olacak, bu seçimde de ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerimizin doğum günlerini kutladık. Nice yaşlar dilerim." Dedi
Ömer Uygunol ve Ebru Aktaş ile 2053 hedeflerimizin bayrak taşıyıcısı olacak, bu seçimde de ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerimizin doğum günlerini kutladık.
Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, aldı eline Pastayı ilk kez oy kullanacak ve doğum günü olan gençleri evinde ziyaret etti.

Karşılarında Milletvekili Açıkgöz'ü ve elindeki pastayı gören gençler başta heyecanlandı ancak sonra mutluluklarını ve hatırlanmaktan dolayı duydukları sevinci dile getirdiler.

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz "AK Gençlik Nevşehir teşkilat üyelerimiz Ömer Uygunol ve Ebru Aktaş ile 2053 hedeflerimizin bayrak taşıyıcısı olacak, bu seçimde de ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerimizin doğum günlerini kutladık. Nice yaşlar dilerim." Dedi

FB-IMG-1672584661195 FB-IMG-1672584657970 FB-IMG-1672584654645
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.