MADO

Başkan Savran,Rahmetli Başkan Ersan'ı Andı

Gündem 23.12.2022 - 09:28, Güncelleme: 23.12.2022 - 09:28
 

Başkan Savran,Rahmetli Başkan Ersan'ı Andı

Merhum Nejdet Ersan Başkanımızı, vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve özlemle anıyoruz" açıklamasında Bulundu.

Nevşehir'in 1989 yılında yapılan seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Necdet Ersan, İzmir'den dönüşte aracının takla atması sonucu oluşan kazada vefat etmişti. Rahmetli Necdet Ersan 23 Aralık 1990 tarihinde o dönem Nevşehir Belediye Başkanı olan Nejdet Ersan, İzmir'de düzenlenen Türk Belediyeler Birliği toplantısı dönüşünde Ankara'nın Polatlı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Necdet Ersan'ın vefatının seneyi devriyesi dolayısıyla Bir Mesaj yayınlayan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran; "Merhum Nejdet Ersan Başkanımızı, vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve özlemle anıyoruz" açıklamasında Bulundu.
Merhum Nejdet Ersan Başkanımızı, vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve özlemle anıyoruz" açıklamasında Bulundu.
Nevşehir'in 1989 yılında yapılan seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Necdet Ersan, İzmir'den dönüşte aracının takla atması sonucu oluşan kazada vefat etmişti.

Rahmetli Necdet Ersan 23 Aralık 1990 tarihinde o dönem Nevşehir Belediye Başkanı olan Nejdet Ersan, İzmir'de düzenlenen Türk Belediyeler Birliği toplantısı dönüşünde Ankara'nın Polatlı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Necdet Ersan'ın vefatının seneyi devriyesi dolayısıyla Bir Mesaj yayınlayan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran;

"Merhum Nejdet Ersan Başkanımızı, vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve özlemle anıyoruz" açıklamasında Bulundu.

FB-IMG-1671776332544
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.