MADO

O Okulda Bugünlerde Heyecan Hat Safada

Gündem 19.12.2022 - 08:43, Güncelleme: 19.12.2022 - 08:51
 

O Okulda Bugünlerde Heyecan Hat Safada

Nevşehir,Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulunda büyük heyecanda sona gelindi.Okul yakında yenilenen kütüphanesine kavuşmanın heyecanını yaşıyacak

Burası Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu bugünlerde bu okulda büyük bir heyecan var Okul binası boyanıyorve bir tanede okulda kütüphabne oluşturuluyor peki bu nasıl oluyor. ''Güneş Tepeköy'den doğuyor'' sloganı ile yola çıkan Ankara Bilkent Üniversitesi Günköy Ekibi Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulunun önce dış cehpesini renkli bulutlar ve güneş'i resm etti. Ardından aynı grub okulda yeni bir kütüphane yapmak için kolları sıvadı.Okul kütüphanesi vardı ancak eskiydi işte bu grup o kütüphaneyide baştan sona yenilemek için kolları sıvadı ve son çalışmalarda son aşamaya gelindi. Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu Kütüphanesi yakın zaman düzenlenecek olan törenle açılaçak ve okul öğrencilerinin hizmetine sunulacak.Peki bu süreç nasıl bu nokyaua geldi. İşte bu soruya ise Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu yaptığı bir video ile cevap verdi.İşte O Video..  
Nevşehir,Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulunda büyük heyecanda sona gelindi.Okul yakında yenilenen kütüphanesine kavuşmanın heyecanını yaşıyacak

Burası Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu bugünlerde bu okulda büyük bir heyecan var Okul binası boyanıyorve bir tanede okulda kütüphabne oluşturuluyor peki bu nasıl oluyor.

''Güneş Tepeköy'den doğuyor'' sloganı ile yola çıkan Ankara Bilkent Üniversitesi Günköy Ekibi  Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulunun önce dış cehpesini renkli bulutlar ve güneş'i resm etti.

Ardından aynı grub okulda yeni bir kütüphane yapmak için kolları sıvadı.Okul kütüphanesi vardı ancak eskiydi işte bu grup o kütüphaneyide baştan sona yenilemek için kolları sıvadı ve son çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu Kütüphanesi yakın zaman düzenlenecek olan törenle açılaçak ve okul öğrencilerinin hizmetine sunulacak.Peki bu süreç nasıl bu nokyaua geldi.

İşte bu soruya ise Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu yaptığı bir video ile cevap verdi.İşte O Video..

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.