MADO

Genç İHH Ekipleri Doğu Türkistan İçin Bilgilendirdi

Nevşehir 09.12.2022 - 17:45, Güncelleme: 09.12.2022 - 17:45
 

Genç İHH Ekipleri Doğu Türkistan İçin Bilgilendirdi

Doğu Türkistan’da yaşananların anlatıldığı bilgilendirme broşürünü dağıtan ekiplere vatandaşlar duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Genç İHH ekipleri “Doğu Türkistan”da yaşananlarla ilgili vatandaşı bilgilendirdi Nevşehir Genç İHH gönüllüleri vatandaşları Doğu Türkistan’da yaşanan zulüm konusunda bilgilendirmek için binlerce el broşürü dağıttı. İHH gönüllüleri tüm Müslüman coğrafyalara karşı gösterdiği hassasiyet ve duyarlılığı Doğu Türkistan’da Müslüman soydaşlarımızın da sesini duyurarak ortaya koymaya devam etti. Geçtiğimiz hafta sonu Nevşehir’de Tarık Kesekci Parkı önünde bir araya gelerek Çin’i lanetleyen ve yıllardır sürdürdüğü zulüm nedeniyle protesto gösterisi yapan Nevşehir Genç İHH, bu kez konunun vatandaşın gündemine girebilmesi için çalıştı. Çin yönetiminin Uygur Türkleri’ne karşı yürüttüğü insanlık dışı muamele hakkında Nevşehirlileri bilgilendirmek için binlerce bilgilendirme broşürü hazırlayan Genç İHH ekipleri il merkezi, üniversite çevresi ve Ürgüp ilçesinde dağıtım gerçekleştirdi. İş yerlerine girerek esnafa da Doğu Türkistan’da yaşananların anlatıldığı bilgilendirme broşürünü dağıtan ekiplere vatandaşlar duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Doğu Türkistan’da yaşananların anlatıldığı bilgilendirme broşürünü dağıtan ekiplere vatandaşlar duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Genç İHH ekipleri “Doğu Türkistan”da yaşananlarla ilgili vatandaşı bilgilendirdi

Nevşehir Genç İHH gönüllüleri vatandaşları Doğu Türkistan’da yaşanan zulüm konusunda bilgilendirmek için binlerce el broşürü dağıttı.

İHH gönüllüleri tüm Müslüman coğrafyalara karşı gösterdiği hassasiyet ve duyarlılığı Doğu Türkistan’da Müslüman soydaşlarımızın da sesini duyurarak ortaya koymaya devam etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Nevşehir’de Tarık Kesekci Parkı önünde bir araya gelerek Çin’i lanetleyen ve yıllardır sürdürdüğü zulüm nedeniyle protesto gösterisi yapan Nevşehir Genç İHH, bu kez konunun vatandaşın gündemine girebilmesi için çalıştı.

Çin yönetiminin Uygur Türkleri’ne karşı yürüttüğü insanlık dışı muamele hakkında Nevşehirlileri bilgilendirmek için binlerce bilgilendirme broşürü hazırlayan Genç İHH ekipleri il merkezi, üniversite çevresi ve Ürgüp ilçesinde dağıtım gerçekleştirdi.

İş yerlerine girerek esnafa da Doğu Türkistan’da yaşananların anlatıldığı bilgilendirme broşürünü dağıtan ekiplere vatandaşlar duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

IMG-20221209-WA0013 IMG-20221209-WA0011 IMG-20221209-WA0012 IMG-20221209-WA0010 IMG-20221209-WA0008
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.