MADO

Fatih Zaglanmış MHP Yönetimine Girdi

Siyaset 06.12.2022 - 21:37, Güncelleme: 07.12.2022 - 08:24
 

Fatih Zaglanmış MHP Yönetimine Girdi

Bir ülküdür bizimkisi, gözünü Kızılelma’ya çeviren, gönlünü Turan’a veren, Türklüğün gururunu İslam’ın ahlakıyla birleştiren" dedi.

Nevşehir'in sevilen isimlerinden olan ve yıllardır sessiz sedasız ve devamlı Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olan Ülkü Ocakları Çıkışlı bir isim olan Fatih Zaglanmış'ta, Adnan Doğu başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde yer aldı. Zaglanmış bu konuda bugün birde açıklamada bulundu ve "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in tensipleriyle Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Görevine Getirilen Sayın Adnan DOĞU Başkanıma Başarılar Diler, Yeni Oluşan Yönetim Kurulunu Tebrik Ederim. Yine İl Yönetiminde Bizlere Görev Veren Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’e ve İl Başkanımıza Teşekkür Ederim. Rabbim Bizlere Bu Görevi Layığıyla Yapmayı Nasip Etsin İnşallah.Bir ülküdür bizimkisi, gözünü Kızılelma’ya çeviren, gönlünü Turan’a veren, Türklüğün gururunu İslam’ın ahlakıyla birleştiren" dedi.
Bir ülküdür bizimkisi, gözünü Kızılelma’ya çeviren, gönlünü Turan’a veren, Türklüğün gururunu İslam’ın ahlakıyla birleştiren" dedi.
Nevşehir'in sevilen isimlerinden olan ve yıllardır sessiz sedasız ve devamlı Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olan Ülkü Ocakları Çıkışlı bir isim olan Fatih Zaglanmış'ta, Adnan Doğu başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde yer aldı.

Zaglanmış bu konuda bugün birde açıklamada bulundu ve "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in tensipleriyle Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Görevine Getirilen Sayın Adnan DOĞU Başkanıma Başarılar Diler, Yeni Oluşan Yönetim Kurulunu Tebrik Ederim.

Yine İl Yönetiminde Bizlere Görev Veren Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’e ve İl Başkanımıza Teşekkür Ederim.

Rabbim Bizlere Bu Görevi Layığıyla Yapmayı Nasip Etsin İnşallah.Bir ülküdür bizimkisi, gözünü Kızılelma’ya çeviren, gönlünü Turan’a veren, Türklüğün gururunu İslam’ın ahlakıyla birleştiren" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.