MADO

40 Bin TL SMA Hastası Minik inik Eren'e Bağışlandı

Gündem 25.11.2022 - 20:05, Güncelleme: 25.11.2022 - 20:14
 

40 Bin TL SMA Hastası Minik inik Eren'e Bağışlandı

Yusuf Eren’imizin resmi hesabına, Kulüp Başkanımız Nafiz Dirikoç tarafından yatırıldı" denildi.

Geçen hafta, Uzun süre sonra ilk defa Gazi Stadına çıkan Nevşehir Belediyespor, Derince Belediyespor ile karşı karşıya gelmişti. Bu maçın Gazi Stadı dışında bir önemi de SMA Hastası Minik Yusuf Eren için Kulübün Maçı Tribün Hasılatını Minik Eren'inin hesabına aktaracağını açıklaması idi. İşte o maçta elde edilen toplam 40 bin TL'lik elde edilen Tribün gelirinin tamamı bugün SMA Hastası Minik Eren'inin hesabına yatırıldı. Nevsehir Belediyespor'dan yapılan açıklamada "Nevşehir Belediyespor’umuzun hafta sonu oynadığı Derincespor maçından elde edilen 40 bin ₺ stad geliri, Yusuf Eren’imizin resmi hesabına, Kulüp Başkanımız Nafiz Dirikoç tarafından yatırıldı" denildi.
Yusuf Eren’imizin resmi hesabına, Kulüp Başkanımız Nafiz Dirikoç tarafından yatırıldı" denildi.
Geçen hafta, Uzun süre sonra ilk defa Gazi Stadına çıkan Nevşehir Belediyespor, Derince Belediyespor ile karşı karşıya gelmişti.

Bu maçın Gazi Stadı dışında bir önemi de SMA Hastası Minik Yusuf Eren için Kulübün Maçı Tribün Hasılatını Minik Eren'inin hesabına aktaracağını açıklaması idi.

İşte o maçta elde edilen toplam 40 bin TL'lik elde edilen Tribün gelirinin tamamı bugün SMA Hastası Minik Eren'inin hesabına yatırıldı.

Nevsehir Belediyespor'dan yapılan açıklamada "Nevşehir Belediyespor’umuzun hafta sonu oynadığı Derincespor maçından elde edilen 40 bin ₺ stad geliri, Yusuf Eren’imizin resmi hesabına, Kulüp Başkanımız Nafiz Dirikoç tarafından yatırıldı" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.