MADO

Nevşehirbelediyespor, Lider Karşısında

Spor 23.10.2022 - 10:54, Güncelleme: 23.10.2022 - 10:54
 

Nevşehirbelediyespor, Lider Karşısında

Nevsehirbelediyespor Lig Lideri Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında çıkış arıyor.

3 Lig 1 Grupta istediği sonuçları alamayan Kırmızı Beyazlı Nevsehirbelediyespor bu hafta Deplasmanda güney ekibi Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında üç puan arıyor. Uzun süre sonra ilk defa bir akşam maçında saat 19'da Mersin Stadyumunda oynanacak maç her iki takım açısında da kritik olarak görülüyor. Bu önemli maç öncesi Nevşehirbelediyespor ligde 13.sırada yer alırken rakip Yeni Mersin İdmanyurdu 7 maçta 6 galibiyet ile ligde lider durumda bulunuyor.
Nevsehirbelediyespor Lig Lideri Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında çıkış arıyor.
3 Lig 1 Grupta istediği sonuçları alamayan Kırmızı Beyazlı Nevsehirbelediyespor bu hafta Deplasmanda güney ekibi Mersin İdmanyurdu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında üç puan arıyor.

Uzun süre sonra ilk defa bir akşam maçında saat 19'da Mersin Stadyumunda oynanacak maç her iki takım açısında da kritik olarak görülüyor.

Bu önemli maç öncesi Nevşehirbelediyespor ligde 13.sırada yer alırken rakip Mersin İdmanyurdu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yeni Mersin İdmanyurdu 7 maçta 6 galibiyet ile ligde lider durumda bulunuyor. ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.