MADO

Ankara'da Hayırlı Olsun Dediler

Gündem 18.10.2022 - 18:46, Güncelleme: 19.10.2022 - 08:21
 

Ankara'da Hayırlı Olsun Dediler

Hayırlı olsun Diyen İsimler Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran Oldu.

1 Ekim tarihinde yapılan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu seçimi sonrasında 100.Yılda Yeniden Başkan seçilen Parmaksız'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri sürüyor. Ankara TOBB merkez binasında bulunan Parmaksız'ın makamın da ziyaret edip Hayırlı olsun Diyen İsimler Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran Oldu. Ziyaret İlişkin olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada "Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ile Nevşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran, Başkanımız M. Arif Parmaksız’ı Ankara’da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular" denildi.
Hayırlı olsun Diyen İsimler Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran Oldu.
1 Ekim tarihinde yapılan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu seçimi sonrasında 100.Yılda Yeniden Başkan seçilen Parmaksız'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri sürüyor.

TOBB " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ankara TOBB merkez binasında bulunan Parmaksız'ın makamın da ziyaret edip Hayırlı olsun Diyen İsimler Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran Oldu.

Ziyaret İlişkin olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada "Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ile Nevşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran, Başkanımız M. Arif Parmaksız’ı Ankara’da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.