MADO

Hayati İnanç Yarın Konferans İçin Geliyor

Gündem 13.10.2022 - 10:00, Güncelleme: 13.10.2022 - 10:00
 

Hayati İnanç Yarın Konferans İçin Geliyor

İnsan hayatına dokunan sözleriyle tanıdığımız, divan edebiyatının yaşayan abidelerinden Hayati İnanç olacak.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri, Türkiye’nin ünlü yazar, şair ve sanatçılarını Nevşehirliler ile buluşturmayı sürdürüyor. Etkinlikler çerçevesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla özel bir söyleşi programı gerçekleştirilecek. 14 Ekim Cuma günü saat 19:30'da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda düzenlenecek olan söyleşi programının konuğu insan hayatına dokunan sözleriyle tanıdığımız, divan edebiyatının yaşayan abidelerinden Hayati İnanç olacak.
İnsan hayatına dokunan sözleriyle tanıdığımız, divan edebiyatının yaşayan abidelerinden Hayati İnanç olacak.
Nevşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri, Türkiye’nin ünlü yazar, şair ve sanatçılarını Nevşehirliler ile buluşturmayı sürdürüyor.

Etkinlikler çerçevesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla özel bir söyleşi programı gerçekleştirilecek.

14 Ekim Cuma günü saat 19:30'da  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda düzenlenecek olan söyleşi programının konuğu insan hayatına dokunan sözleriyle tanıdığımız, divan edebiyatının yaşayan abidelerinden Hayati İnanç olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.