MADO

Aktürk, Güney Kore'ye Gitti

Gündem 12.10.2022 - 10:49, Güncelleme: 12.10.2022 - 10:49
 

Aktürk, Güney Kore'ye Gitti

İnşallah Cuma günü başkanlığı 3 yıllığına ülkemize getiricez" dedi..

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı kapsamında Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Altay‘a destek için Güney Kore'ye Gitti. Bu konuda bir açıklamada bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk "UCLG(Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı) 7.Dünya Kongresinde Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Altay‘a oy kullanmak üzere UCLG Dünya Konsey üyesi olarak Türkiye’den seçkin 15 Belediye Başkanı ve meclis üyeleri olarak Güney Kore’nin Daejeon kentindeyiz. İnşallah Cuma günü başkanlığı 3 yıllığına ülkemize getiricez" dedi..
İnşallah Cuma günü başkanlığı 3 yıllığına ülkemize getiricez" dedi..
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı kapsamında Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Altay‘a destek için Güney Kore'ye Gitti.

Bu konuda bir açıklamada bulunan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk "UCLG(Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı)

7.Dünya Kongresinde Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığına aday olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Altay‘a oy kullanmak üzere UCLG Dünya Konsey üyesi olarak Türkiye’den seçkin 15 Belediye Başkanı ve meclis üyeleri olarak Güney Kore’nin Daejeon kentindeyiz.

İnşallah Cuma günü başkanlığı 3 yıllığına ülkemize getiricez" dedi..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.