MADO

Özel İdare 7/24 Çalışıyor

Gündem 12.10.2022 - 09:33, Güncelleme: 12.10.2022 - 09:33
 

Özel İdare 7/24 Çalışıyor

Kozaklı İlçemize bağlı Doyduk ve Aylı Köy yolumuzda asfalt yama çalışması yapılmıştır" denildi 

Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yapılan çalışmalar detaylı şekilde vatandaşlarla paylaşıldı. Açıklamada "Köylerimizdeki Çalışmalarımıza Dur Durak Bilmeden Devam Ediyoruz !!! İdaremiz Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce; Merkez İlçemize bağlı bulunan Boğaz ve Çardak Köylerimizde, Acıgöl İlçemize bağlı Yuva Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Çayiçi Köyümüzde, Gülşehir İlçemize bağlı Yeniyaylacık, Abuşağı ve Gümüşkent Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Yurtyeri Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Mustafapaşa Köyümüzde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderilmiştir. Derinkuyu İlçemize bağlı Çakıllı Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Abdi Köyümüzde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Hasanlar ve Kayaaltı Köylerimizdeki hanelerin tıkalı olan kanalizasyonları temizlenmiştir. Merkez İlçemize bağlı bulunan Özyayla Köyümüzde ilave kanalizasyon kanalı yapılmıştır. Hacıbektaş İlçemize bağlı Yurtyeri Köyümüzde ve Kozaklı İlçemize bağlı Çayiçi Köyümüzde ön ödemeli digital su sayaçları takılmıştır. Ayrıca ;Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce; Gülşehir İlçemize bağlı Emmiler, Hacıhalilli ve Fakıuşağı Köylerimizde yol bakım onarım çalışmaları yapılmıştır. Kozaklı İlçemize bağlı Doyduk ve Aylı Köy yolumuzda asfalt yama çalışması yapılmıştır" denildi 
Kozaklı İlçemize bağlı Doyduk ve Aylı Köy yolumuzda asfalt yama çalışması yapılmıştır" denildi 
Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yapılan çalışmalar detaylı şekilde vatandaşlarla paylaşıldı.

Açıklamada "Köylerimizdeki Çalışmalarımıza Dur Durak Bilmeden Devam Ediyoruz !!!

İdaremiz Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce;

Merkez İlçemize bağlı bulunan Boğaz ve Çardak Köylerimizde, Acıgöl İlçemize bağlı Yuva Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Çayiçi Köyümüzde, Gülşehir İlçemize bağlı Yeniyaylacık, Abuşağı ve Gümüşkent Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Yurtyeri Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Mustafapaşa Köyümüzde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderilmiştir.

Derinkuyu İlçemize bağlı Çakıllı Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Abdi Köyümüzde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Hasanlar ve Kayaaltı Köylerimizdeki hanelerin tıkalı olan kanalizasyonları temizlenmiştir.

Merkez İlçemize bağlı bulunan Özyayla Köyümüzde ilave kanalizasyon kanalı yapılmıştır.

Hacıbektaş İlçemize bağlı Yurtyeri Köyümüzde ve Kozaklı İlçemize bağlı Çayiçi Köyümüzde ön ödemeli digital su sayaçları takılmıştır.

Ayrıca ;Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce;

Gülşehir İlçemize bağlı Emmiler, Hacıhalilli ve Fakıuşağı Köylerimizde yol bakım onarım çalışmaları yapılmıştır.

Kozaklı İlçemize bağlı Doyduk ve Aylı Köy yolumuzda asfalt yama çalışması yapılmıştır" denildi 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.