MADO

Ak Parti Heyetinden, Parmaksız'a Ziyaret

Gündem 10.10.2022 - 16:31, Güncelleme: 10.10.2022 - 16:31
 

Ak Parti Heyetinden, Parmaksız'a Ziyaret

Başkan ve Yönetimlerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin" açıklamasını yaptı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasına Hayırlı Olsun Ziyaretler devam ediyor. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Başkanı Mehmet Arif Parmaksız Ak Parti Heyetini misafir etti. Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe ziyarete ilişkin olarak "NTSO (Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanımız M. Arif PARMAKSIZ ve NTB ,Nevşehir Ticaret Borsa Başkanımız İbrahim SALAŞ’ı, Ak Parti Nevşehir Ailesi olarak ziyaret edip, seçimlerinde güven tazeleyerek tekrar seçilen Başkan ve Yönetimlerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin" açıklamasını yaptı.
Başkan ve Yönetimlerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin" açıklamasını yaptı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasına Hayırlı Olsun Ziyaretler devam ediyor. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Başkanı Mehmet Arif Parmaksız Ak Parti Heyetini misafir etti.

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe ziyarete ilişkin olarak "NTSO ( Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanımız M. Arif PARMAKSIZ ve NTB , Nevşehir Ticaret Borsa Başkanımız İbrahim SALAŞ’ı,

Ak Parti Nevşehir Ailesi olarak ziyaret edip, seçimlerinde güven tazeleyerek tekrar seçilen Başkan ve Yönetimlerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin" açıklamasını yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.