MADO

Türk Eğitim Sen Eylem Yaptı

Gündem 10.10.2022 - 15:25, Güncelleme: 10.10.2022 - 15:25
 

Türk Eğitim Sen Eylem Yaptı

Başlıklarıyla kitlesel basın açıklaması ve eylemimizi gerçekleştirdik.

Türk Eğitim Sen bugün Nevşehir Valiliği Önünde Eylem yaptı.Atatürk Anıtına Çelenk koyuldu ve Basın Açıklaması yapıldı. Bu konuda yazılı açıklamada bulunan Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç "Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi olarak Nevşehir Valiliği Atatürk Anıtı önünde ve eş zamanlı olarak tüm ilçe milli eğitim müdürlükleri önünde başta öğretmenlik meslek kanunu olmak üzere banka promosyonları, ek zam, refah payı, sözleşmeliye kadro, üniversite akademik ve idari çalışanların sorunları, eğitim çalışanları bir bütündür. Başlıklarıyla kitlesel basın açıklaması ve eylemimizi gerçekleştirdik. Başta katılım gösteren kıymetli arkadaşlarımıza ve gönülden destekleyen üyelerimize açıklamaları gerçekleştiren Bşk. Yrd. Memiş Bülbül ve ilçe başkanlarımız Ümit Kılıç, Hasan Fındıklı, Hakan Köse, İbrahim Sert, Mehmet Akif Alan, Taner Durukan'a teşekkür ediyorum" dedi..
Başlıklarıyla kitlesel basın açıklaması ve eylemimizi gerçekleştirdik.
Türk Eğitim Sen bugün Nevşehir Valiliği Önünde Eylem yaptı.Atatürk Anıtına Çelenk koyuldu ve Basın Açıklaması yapıldı.

Bu konuda yazılı açıklamada bulunan Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç " Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi olarak Nevşehir Valiliği Atatürk Anıtı önünde ve eş zamanlı olarak tüm ilçe milli eğitim müdürlükleri önünde başta öğretmenlik meslek kanunu olmak üzere banka promosyonları, ek zam, refah payı, sözleşmeliye kadro, üniversite akademik ve idari çalışanların sorunları, eğitim çalışanları bir bütündür.

Başlıklarıyla kitlesel basın açıklaması ve eylemimizi gerçekleştirdik. Başta katılım gösteren kıymetli arkadaşlarımıza ve gönülden destekleyen üyelerimize açıklamaları gerçekleştiren Bşk. Yrd. Memiş Bülbül ve ilçe başkanlarımız Ümit Kılıç, Hasan Fındıklı, Hakan Köse, İbrahim Sert, Mehmet Akif Alan, Taner Durukan'a teşekkür ediyorum" dedi..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.