MADO

Özel İdare Ekipleri Sahada

Nevşehir 01.10.2022 - 19:20, Güncelleme: 02.10.2022 - 09:38
 

Özel İdare Ekipleri Sahada

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce;Avanos İlçemize bağlı bulunan Göynük ve Paşalı Köylerimizde, Ürgüp İlçemize bağlı bulunan Yeşilöz Köyümüzde ofset tarama uygulaması yapılmıştır.

Nevşehir İl Özel İdare Ekipleri BU Hafta yine bir irinden farklı köylerin sorunlarını çözüme kavuşturdu.Kurumdan yapılan haftalık değerlendirmede ''Acıgöl İlçemize bağlı bulunan İnallı ve Kurugöl Köylerimizde, Derinkuyu İlçemize bağlı bulunan Çakıllı ve Kuyulutatlar Köylerimizde, Kozaklı İlçemize bağlı bulunan Abdi ve Karasenir Köylerimizde,   Hacıbektaş İlçemize bağlı bulunan Aşıklar ve Belbarak Köylerimizde, Gülşehir İlçemize bağlı bulunan Yeniyaylacık, Hacılar, Gümüşyazı ve Yeşilöz Köylerimizde, Avanos İlçemize bağlı Sarılar ve Paşalı Köylerimizde, Ürgüp İlçemize bağlı bulunan İbrahimpaşa Köyümüzde Kozaklı İlçemize bağlı bulunan Kalecik Köyümüzde ki hanelerin İçme Suyu Elektrik Arızıları giderilerek Vatandaşlarımızın sorunlarına en kısa zamanda çözüm sağlamıştır.   Ayrıca ;Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce;Avanos İlçemize bağlı bulunan Göynük ve Paşalı Köylerimizde, Ürgüp İlçemize bağlı bulunan Yeşilöz Köyümüzde ofset tarama uygulaması yapılmıştır.   Gülşehir İlçemize bağlı bulunan Dadağı ve Gümüşyazı Köylerimizde asfalt yapım çalışmaları gerçekleştirilmiştir'' açıklaması yapıldı.
Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce;Avanos İlçemize bağlı bulunan Göynük ve Paşalı Köylerimizde, Ürgüp İlçemize bağlı bulunan Yeşilöz Köyümüzde ofset tarama uygulaması yapılmıştır.
Nevşehir İl Özel İdare Ekipleri BU Hafta yine bir irinden farklı köylerin sorunlarını çözüme kavuşturdu.Kurumdan yapılan haftalık değerlendirmede '' Acıgöl İlçemize bağlı bulunan İnallı ve Kurugöl Köylerimizde, Derinkuyu İlçemize bağlı bulunan Çakıllı ve Kuyulutatlar Köylerimizde, Kozaklı İlçemize bağlı bulunan Abdi ve Karasenir Köylerimizde,
 
Hacıbektaş İlçemize bağlı bulunan Aşıklar ve Belbarak Köylerimizde, Gülşehir İlçemize bağlı bulunan Yeniyaylacık, Hacılar, Gümüşyazı ve Yeşilöz Köylerimizde, Avanos İlçemize bağlı Sarılar ve Paşalı Köylerimizde, Ürgüp İlçemize bağlı bulunan İbrahimpaşa Köyümüzde Kozaklı İlçemize bağlı bulunan Kalecik Köyümüzde ki hanelerin İçme Suyu Elektrik Arızıları giderilerek Vatandaşlarımızın sorunlarına en kısa zamanda çözüm sağlamıştır.
 
Ayrıca ;Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce; Avanos İlçemize bağlı bulunan Göynük ve Paşalı Köylerimizde, Ürgüp İlçemize bağlı bulunan Yeşilöz Köyümüzde ofset tarama uygulaması yapılmıştır.
 
Gülşehir İlçemize bağlı bulunan Dadağı ve Gümüşyazı Köylerimizde asfalt yapım çalışmaları gerçekleştirilmiştir'' açıklaması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.