MADO

Avanos İlçesi Sonunda Sevindi

İlçe Haberleri 21.09.2022 - 16:32, Güncelleme: 21.09.2022 - 16:32
 

Avanos İlçesi Sonunda Sevindi

Biz AK Parti Avanos İlçe yönetimi olarak hiç durmadan memleketimiz için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" açıklaması ile bu gelişmeyi duyurdu.

Avanos İlçesi Bir Süre önce açıklanan Dev TOKİ Ev Kampanyasına dahil edilmemesi tepki çekmişti. Sonrasında yapılan girişimlerle yeniden bir degerlendirme yapıldı ve Avanos İlçesine 100 adet TOKİ konutu yapılmasına karar verildiği açıklandı. Avanos İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Fatma Baba Parmaksız "Sonunda yaptığımız çalışmalar meyvesini verdi. TOKİ tarafından yapılan sosyal konut projesine AVANOS’umuz 100 adet konut ile dâhil edilmiştir. Listeye dâhil edilmesinde emeği geçen Başta milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, Milletvekilimiz Sayın Yücel Menekşe, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran ve TOKİ Başkanlığı’na Teşekkürü bir borç biliriz. Biz AK Parti Avanos İlçe yönetimi olarak bu güzel haberi hemşerilerimize vermekten gurur duyuyoruz. Biz AK Parti Avanos İlçe yönetimi olarak hiç durmadan memleketimiz için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" açıklaması ile bu gelişmeyi duyurdu.
Biz AK Parti Avanos İlçe yönetimi olarak hiç durmadan memleketimiz için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" açıklaması ile bu gelişmeyi duyurdu.
Avanos İlçesi Bir Süre önce açıklanan Dev TOKİ Ev Kampanyasına dahil edilmemesi tepki çekmişti.

Sonrasında yapılan girişimlerle yeniden bir degerlendirme yapıldı ve TOKİ " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Avanos İlçesine 100 adet TOKİ konutu yapılmasına karar verildiği açıklandı.

Avanos İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Fatma Baba Parmaksız "Sonunda yaptığımız çalışmalar meyvesini verdi. TOKİ tarafından yapılan sosyal konut projesine AVANOS’umuz 100 adet konut ile dâhil edilmiştir.

Listeye dâhil edilmesinde emeği geçen Başta milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, Milletvekilimiz Sayın Yücel Menekşe, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran ve TOKİ Başkanlığı’na Teşekkürü bir borç biliriz.

Biz AK Parti Avanos İlçe yönetimi olarak bu güzel haberi hemşerilerimize vermekten gurur duyuyoruz. Biz AK Parti Avanos İlçe yönetimi olarak hiç durmadan memleketimiz için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" açıklaması ile bu gelişmeyi duyurdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.