MADO

Parmaksız Kapadokya'yı Gezdirdi

Nevşehir 14.09.2022 - 13:54, Güncelleme: 15.09.2022 - 15:41
 

Parmaksız Kapadokya'yı Gezdirdi

Kapadokya Bölgesini gezen heyet Üç Güzellerde hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun davetlisi olarak Nevşehir'e gelen, Alman Ticaret Odaları Birliği Başkanı Peter Adrian, CEO'su Dr. Martin Wansleben Kapadokya bölgesine hayran kaldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ın nezaretinde Kapadokya Bölgesini gezen heyet Üç Güzellerde hatıra fotoğrafı çektirdi. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada "TOBB'un misafiri olarak ülkemizi ziyaret eden Alman Ticaret Odaları Birliği Başkanı Peter Adrian, CEO'su Dr. Martin Wansleben ile beraberindeki heyet ve TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarciklioglu’nu Nevşehir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduk" açıklaması yapıldı.
Kapadokya Bölgesini gezen heyet Üç Güzellerde hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun davetlisi olarak Nevşehir'e gelen, Alman Ticaret Odaları Birliği Başkanı Peter Adrian, CEO'su Dr. Martin Wansleben Kapadokya bölgesine hayran kaldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ın nezaretinde Kapadokya Bölgesini gezen heyet Üç Güzellerde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada "TOBB'un misafiri olarak ülkemizi ziyaret eden Alman Ticaret Odaları Birliği Başkanı Peter Adrian, CEO'su Dr. Martin Wansleben ile beraberindeki heyet ve TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarciklioglu’nu Nevşehir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduk" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.