MADO

Ürgüp'e Büyük Müjde

İlçe Haberleri 13.09.2022 - 14:55, Güncelleme: 13.09.2022 - 14:55
 

Ürgüp'e Büyük Müjde

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk "Bugün,Masalkent Ürgüp’ümüzün tarihinde bir dönüm noktası olacak en büyük sosyal konut

Ürgüp Belediyesi TOKİ'de atilimiyla dikkat çekti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı konut hamlesinde, Ürgüp'e 1000 konutluk bir müjde çıktı. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk "Bugün,Masalkent Ürgüp’ümüzün tarihinde bir dönüm noktası olacak en büyük sosyal konut projemiz tüm hemşehrilerime hayırlı olsun. Hamdolsun; Ürgüplü hemşehrilerimide sıcak yuvalarına kavuşturup dualarını alabilmek en büyük temennimiz.Kalın Sağlıcakla"açıklamasını yaptı.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk "Bugün,Masalkent Ürgüp’ümüzün tarihinde bir dönüm noktası olacak en büyük sosyal konut
Ürgüp Belediyesi TOKİ'de atilimiyla dikkat çekti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı konut hamlesinde, Ürgüp'e 1000 konutluk bir müjde çıktı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk "Bugün,Masalkent Ürgüp’ümüzün tarihinde bir dönüm noktası olacak en büyük sosyal konut projemiz tüm hemşehrilerime hayırlı olsun.

Hamdolsun; Ürgüplü hemşehrilerimide sıcak yuvalarına kavuşturup dualarını alabilmek en büyük temennimiz.Kalın Sağlıcakla"açıklamasını yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.