MADO

Bu Yazıda Büyük Ders Var!

Gündem 28.08.2022 - 10:34, Güncelleme: 28.08.2022 - 13:24
 

Bu Yazıda Büyük Ders Var!

Lütfen  düşünün ve bir çözüm bulun, bulun ki  böyle yazılar bir daha yazılmasın.

Kapadokya diyoruz,Turizm diyoruz Bölgemiz Dünyada bir tane diyoruz.Ancak Ne dersek diyelim bu Beyfendinin yazdıklarından öteye gidemiyoruz. Bakın bu twiti atan Yücel Alkan Beyfendi Bir Öğretmen ve aynı Zaman Bilgisayar yazılım işi ile uğraşıyor. Bu sadece Yücel beyin yazdığı bir şey de değil onlarca,yüzlerce benzer yazı var. Yücel Alkan'ın yazdıklarını altta okuyabilirsiniz, şimdi sorular basit,Dünyanın en iyi Belediye Başkanı olsanız da, Dünyanın en iyi yöneticisi olsanız da eğer Kapadokya ya Gelmiş bir İnsana bu yazıyı yazdırıyor iseniz oturup düşünmeniz lazim. Bu haberden sonra bu şehri yöneten herkesi şapkasını önüne koyup düşünmeye davet ediyoruz. Lütfen  düşünün ve bir çözüm bulun, bulun ki  böyle yazılar bir daha yazılmasın.
Lütfen  düşünün ve bir çözüm bulun, bulun ki  böyle yazılar bir daha yazılmasın.

Kapadokya diyoruz, Turizm diyoruz Bölgemiz Dünyada bir tane diyoruz.Ancak Ne dersek diyelim bu Beyfendinin yazdıklarından öteye gidemiyoruz.

Bakın bu twiti atan Yücel Alkan Beyfendi Bir Öğretmen ve aynı Zaman Bilgisayar yazılım işi ile uğraşıyor. Bu sadece Yücel beyin yazdığı bir şey de değil onlarca,yüzlerce benzer yazı var.

Yücel Alkan'ın yazdıklarını altta okuyabilirsiniz, şimdi sorular basit,Dünyanın en iyi Belediye Başkanı olsanız da, Dünyanın en iyi yöneticisi olsanız da eğer Kapadokya ya Gelmiş bir İnsana bu yazıyı yazdırıyor iseniz oturup düşünmeniz lazim. Bu haberden sonra bu şehri yöneten herkesi şapkasını önüne koyup düşünmeye davet ediyoruz.

Lütfen  düşünün ve bir çözüm bulun, bulun ki  böyle yazılar bir daha yazılmasın.

IMG_20220828_102743.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.