MADO

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2021 - 11:17, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:17
 

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

- TOKYO OLİMPİYAT OYUNLARI'NDA A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, B GRUBU DÖRDÜNCÜ MAÇINDA ARJANTİN’İ 3-0 MAĞLUP EDEREK OLİMPİYAT TARİHİNDE İLK KEZ ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ.

  A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu’ndaki dördüncü maçında Arjantin’i 3-0 mağlup etti ve büyük bir başarıya imza atarak tarihinde ilk kez çeyrek finale yükseldi.   Millilerde Hande 14, Eda 13, Ebrar ve Zehra 12, Meliha 6, Cansu 1 ve Meryem 1 sayı ile oynadı.      Salon: Ariake Arena   Hakemler: Sumie Myoi (Japonya), Ahmed Alhammadi (Birleşik Arap Emirlikleri)   Arjantin: Herrera Rodriguez, Mayer, Nizetich, Farriol, Mercado, Bulaich, Rizzo (L) (Germanier, Nosach, Fortuna, Lazcano)   Türkiye: Cansu, Meliha, Zehra, Ebrar, Hande, Eda, Simge (L) (Naz, Meryem)   Setler: 23-25, 20-25, 18-25   Süre: 1 saat 22 dakika (28, 26, 29)   A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu’ndaki beşinci ve son maçında 2 Ağustos Pazartesi günü TSİ 08.20’de Rusya Olimpiyat Komitesi ile karşılaşacak.                                                                                     
- TOKYO OLİMPİYAT OYUNLARI'NDA A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, B GRUBU DÖRDÜNCÜ MAÇINDA ARJANTİN’İ 3-0 MAĞLUP EDEREK OLİMPİYAT TARİHİNDE İLK KEZ ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ.

  A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu’ndaki dördüncü maçında Arjantin’i 3-0 mağlup etti ve büyük bir başarıya imza atarak tarihinde ilk kez çeyrek finale yükseldi.

  Millilerde Hande 14, Eda 13, Ebrar ve Zehra 12, Meliha 6, Cansu 1 ve Meryem 1 sayı ile oynadı.

  

  Salon: Ariake Arena

  Hakemler: Sumie Myoi (Japonya), Ahmed Alhammadi (Birleşik Arap Emirlikleri)

  Arjantin: Herrera Rodriguez, Mayer, Nizetich, Farriol, Mercado, Bulaich, Rizzo (L) (Germanier, Nosach, Fortuna, Lazcano)

  Türkiye: Cansu, Meliha, Zehra, Ebrar, Hande, Eda, Simge (L) (Naz, Meryem)

  Setler: 23-25, 20-25, 18-25

  Süre: 1 saat 22 dakika (28, 26, 29)

  A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu’ndaki beşinci ve son maçında 2 Ağustos Pazartesi günü TSİ 08.20’de Rusya Olimpiyat Komitesi ile karşılaşacak.                         

 

               

                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.