MADO

Gülermisin Ağlarmısın !

Eğitim 17.08.2022 - 20:35, Güncelleme: 18.08.2022 - 09:10
 

Gülermisin Ağlarmısın !

Trilyonluk Bir Okul ancak nedense, Okul Üniversitenin bilgisayar laboratuvarlarında kullanılmak üzere ikinci el LAPTOP arıyor

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi Mustafapaşa Köyünde eğitim öğretim hayatına devam eden KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ'nin yayınladığı bir ihale ilanı dikkatleri üzerine çekti. Kapadokya Üniversitesi ''Üniversite bilgisayar laboratuvarlarında kullanılmak'' yani okulun Bilgisayar eğitimlerinde kullanılmak üzere öğrencilere sıfır Bilgisayar yerine tamamı İKİNCİ EL 140 adet İKİNCİ EL LAPTOP alacağını açıkladı. Ortalama bir öğrencinin Yıllık 40 ila 80 bin lira çivarında bir ücretle okuduğu bu özel okulda Öğrencilerin kullanacağı bilgisayarların, üstelikte eğitim yapmak üzere alınacak olan LAPTOP'ların Neden Sıfır değil de İKİNCİ EL olarak alınacağı merak konusu oldu. Türkiye'de yaşanan Ekonomik Krizin bu kadar derinden Okulu etkilediği iddiaları bir yana Okul yönetiminin 140 İkinci El Laptop Bulup bulmayacağı da merak edilen bir başka konu.    
Trilyonluk Bir Okul ancak nedense, Okul Üniversitenin bilgisayar laboratuvarlarında kullanılmak üzere ikinci el LAPTOP arıyor

Nevşehir'in Ürgüp İlçesi Mustafapaşa Köyünde eğitim öğretim hayatına devam eden KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ'nin yayınladığı bir ihale ilanı dikkatleri üzerine çekti.

Kapadokya Üniversitesi '' Üniversite bilgisayar laboratuvarlarında kullanılmak'' yani okulun Bilgisayar eğitimlerinde kullanılmak üzere öğrencilere sıfır Bilgisayar yerine tamamı İKİNCİ EL 140 adet İKİNCİ EL LAPTOP alacağını açıkladı.

Ortalama bir öğrencinin Yıllık 40 ila 80 bin lira çivarında bir ücretle okuduğu bu özel okulda Öğrencilerin kullanacağı bilgisayarların, üstelikte eğitim yapmak üzere alınacak olan LAPTOP'ların Neden Sıfır değil de İKİNCİ EL olarak alınacağı merak konusu oldu.

Türkiye'de yaşanan Ekonomik Krizin bu kadar derinden Okulu etkilediği iddiaları bir yana Okul yönetiminin 140 İkinci El Laptop Bulup bulmayacağı da merak edilen bir başka konu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.