MADO

Bu Fotoğrafları Vermek Neden Aylar Aldı ?

Gündem 16.08.2022 - 19:30, Güncelleme: 16.08.2022 - 20:31
 

Bu Fotoğrafları Vermek Neden Aylar Aldı ?

Nedeni nedir hikmeti nedir anlayamadı ama sevindik.Çünkü en azından bu yıl değil gelecek yıl bölgeye gelecek olan Turistler ve Turizm adına sevindik.Aklımızda binlerce soru var,merak ettiğimiz çook konu var.Şİmdi sorularımız var lütfen bir yetkili veya yetkililer cevap versinler..

nehabernevsehir.com olarak Aylardır gündem'e getirip, aylardır yetkililere iletiyoruz.En son Ulaştırma Bakanı Gelmeden önce haber yapmış ve ''Bari Sayın Bakan'a Yolu Söyleyelim'' demiştik.Aylarca söyledik yazdık çizdik ve sonunda ne hikmetse aniden bir baktıkki Göreme'nin yolu yapılmaya başladı. Asfalt Başlamadan Poz Verilmeye Başlandı ! Nedeni nedir hikmeti nedir anlayamadık ama sevindik.Çünkü en azından bu yıl değil gelecek yıl bölgeye gelecek olan Turistler ve Turizm adına sevindik.Aklımızda binlerce soru var,merak ettiğimiz çook konu var.Şİmdi sorularımız var lütfen bir yetkili veya yetkililer cevap versinler.. Bugüne Kadar Neredeydiniz Zat'ı Muheteremler. Bugüne kadar Turizm Sezonu başlamadan önce, elen Turistlerin gördüğü manzaranın sebebi neydi ? Niye O kadar Turist Bu kadar Turizmci Rezil Kepaze edildi.Bu yolu yapmak için neden bu kadar süre niye beklendi.Paramı yoktu ? İl Özel İdaresi yetkililerine konuyu iletince bizimle alakası yok orası bizim bölgemiz değil derken şimdi ne değişti kanunmu yoksa ? Bu Kadar Kısa Sürede Ne Değiştiki Yol Yapımaya Başlandı Lütfen Açıklayın ? Burda Poz veren sayın yetkililer sizden; burası tozun toprağın reziiliğin içindeyken de aynı yerde aynı pozu vermenizi beklerdik,Siyaseten kısa günün Kar'ı olarak görenlere de soruyoruz bugüne kadar niye bu yol hakkında bir tek kelime yazı paylaşım yorum yada hiç değilse yapılcak yakında açıklaması yapmadınız da; bugün hemen denetime çıktınız poz verme ihtiyacı hissettiniz. Göreme'deki Halk ve Turizmciler elbette yapılan işe karşı gelecek iyi olmadı diyecek değil, ançak bizim bugüne kadar yazdığımız haberlerde paylaştığımız fotoğraflar da olan Göreme'li halkın ve Turizmcilerin söyledikler ihala kulaklarımız da çınlıyor, şimdiye kadar bu sesleri duymayan yetkililere geç'te olsa duydukları için Göreme Halkı adına teşekkür ediyoruz. Son olarak Fotoğraf yarışına giren herkese birde atasözümüz var ''Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz''...  
Nedeni nedir hikmeti nedir anlayamadı ama sevindik.Çünkü en azından bu yıl değil gelecek yıl bölgeye gelecek olan Turistler ve Turizm adına sevindik.Aklımızda binlerce soru var,merak ettiğimiz çook konu var.Şİmdi sorularımız var lütfen bir yetkili veya yetkililer cevap versinler..

nehabernevsehir.com olarak Aylardır gündem'e getirip, aylardır yetkililere iletiyoruz.En son Ulaştırma Bakanı Gelmeden önce haber yapmış ve ''Bari Sayın Bakan'a Yolu Söyleyelim'' demiştik.Aylarca söyledik yazdık çizdik ve sonunda ne hikmetse aniden bir baktıkki Göreme'nin yolu yapılmaya başladı.

Asfalt Başlamadan Poz Verilmeye Başlandı !

Nedeni nedir hikmeti nedir anlayamadık ama sevindik.Çünkü en azından bu yıl değil gelecek yıl bölgeye gelecek olan Turistler ve Turizm adına sevindik.Aklımızda binlerce soru var,merak ettiğimiz çook konu var.Şİmdi sorularımız var lütfen bir yetkili veya yetkililer cevap versinler..

Bugüne Kadar Neredeydiniz Zat'ı Muheteremler.

Bugüne kadar Turizm Sezonu başlamadan önce, elen Turistlerin gördüğü manzaranın sebebi neydi ? Niye O kadar Turist Bu kadar Turizmci Rezil Kepaze edildi.Bu yolu yapmak için neden bu kadar süre niye beklendi.Paramı yoktu ? İl Özel İdaresi yetkililerine konuyu iletince bizimle alakası yok orası bizim bölgemiz değil derken şimdi ne değişti kanunmu yoksa ?

Bu Kadar Kısa Sürede Ne Değiştiki Yol Yapımaya Başlandı Lütfen Açıklayın ?

Burda Poz veren sayın yetkililer sizden; burası tozun toprağın reziiliğin içindeyken de aynı yerde aynı pozu vermenizi beklerdik,Siyaseten kısa günün Kar'ı olarak görenlere de soruyoruz bugüne kadar niye bu yol hakkında bir tek kelime yazı paylaşım yorum yada hiç değilse yapılcak yakında açıklaması yapmadınız da; bugün hemen denetime çıktınız poz verme ihtiyacı hissettiniz.

Göreme'deki Halk ve Turizmciler elbette yapılan işe karşı gelecek iyi olmadı diyecek değil, ançak bizim bugüne kadar yazdığımız haberlerde paylaştığımız fotoğraflar da olan Göreme'li halkın ve Turizmcilerin söyledikler ihala kulaklarımız da çınlıyor, şimdiye kadar bu sesleri duymayan yetkililere geç'te olsa duydukları için Göreme Halkı adına teşekkür ediyoruz.

Son olarak Fotoğraf yarışına giren herkese birde atasözümüz var ''Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz''...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.