MADO

Göreme Nihayet Düzgün Bir Yola Kavuşuyor

Gündem 16.08.2022 - 12:16, Güncelleme: 16.08.2022 - 12:16
 

Göreme Nihayet Düzgün Bir Yola Kavuşuyor

Bugün sabah saatlerinden itibaren asfalt serim işleminede Göreme'de başlandı.

Aylardır haber yaptığımız, ne zaman yapilacak nasıl yapılacak diye merak ettiğimiz, Nevşehir'in En Önemli Turizm Merkezi Göreme'de Yol Çalışması başladı. Nevşehir Valiligi "Göreme’ye hayırlı olsun Valimiz İnci Sezer Becel, Kapadokya bölgesinde turizmin yoğun olarak yaşandığı Merkeze bağlı Göreme Beldesinde Belediye tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları sonrası bozulan ve İl Özel İdaremiz tarafından yapılacak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Becel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru'dan bilgiler alarak, 1750 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yapılacak olan ana yol üzerinde asfalt serim çalışmalarının startını vererek çalışmaların bu hafta içerisinde tamamlanacağını belirtti" şeklinde duyururken; Bugün sabah saatlerinden itibaren asfalt serim işleminede Göreme'de başlandı.
Bugün sabah saatlerinden itibaren asfalt serim işleminede Göreme'de başlandı.
Aylardır haber yaptığımız, ne zaman yapilacak nasıl yapılacak diye merak ettiğimiz, Nevşehir'in En Önemli Turizm Merkezi Göreme'de Yol Çalışması başladı.

Nevşehir Valiligi "Göreme’ye hayırlı olsun

Valimiz İnci Sezer Becel, Kapadokya bölgesinde turizmin yoğun olarak yaşandığı Merkeze bağlı Göreme Beldesinde Belediye tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları sonrası bozulan ve İl Özel İdaremiz tarafından yapılacak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Becel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru'dan bilgiler alarak, 1750 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yapılacak olan ana yol üzerinde asfalt serim çalışmalarının startını vererek çalışmaların bu hafta içerisinde tamamlanacağını belirtti" şeklinde duyururken;

Bugün sabah saatlerinden itibaren asfalt serim işleminede Göreme'de başlandı.

FB_IMG_1660641149467.jpg FB_IMG_1660641145276.jpg FB_IMG_1660641142739.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.