Hacıbektaş'ta Gerginlik Yaşandı

Gündem 12.08.2022 - 22:32, Güncelleme: 13.08.2022 - 08:58
 

Hacıbektaş'ta Gerginlik Yaşandı

Hünkar Hacıbektaş Derneği üyeleri tarafından asılan ‘üç maymun’ görseli hakaret olduğu gerekçesiyle polis ekiplerince indirilmek istendi.

Hacıbektaşı Veli Anma Şenlikleri, Buün Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında katılımı ile Hacıbektaş İlçesinde düzenlenecek.Olduca sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı Hacıbektaş İlçesinde Yaşanan bir durumu Polis'i hareket geçirdi. Hünkar Hacıbektaş Derneği üyeleri tarafından asılan ‘üç maymun’ Pankartı Şikayet ve Hakaret olduğu gerekçesiyle polis ekiplerince indirilmek istendi. Kısa süreli arbede yaşanırken, Polis ekipleri daha sonra pankartı indirmeden binadan ayrıldı.Bu arada bu benzeri olayların yaşanmaması için Hacıbektaş İlçesinde yoğun güvenlik önlemleri alınmış durumda.
Hünkar Hacıbektaş Derneği üyeleri tarafından asılan ‘üç maymun’ görseli hakaret olduğu gerekçesiyle polis ekiplerince indirilmek istendi.

Hacıbektaşı Veli Anma Şenlikleri, Buün Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında katılımı ile Hacıbektaş İlçesinde düzenlenecek.Olduca sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı Hacıbektaş İlçesinde Yaşanan bir durumu Polis'i hareket geçirdi.

Hünkar Hacıbektaş Derneği üyeleri tarafından asılan ‘üç maymun’ Pankartı Şikayet ve Hakaret olduğu gerekçesiyle polis ekiplerince indirilmek istendi.

Kısa süreli arbede yaşanırken, Polis ekipleri daha sonra pankartı indirmeden binadan ayrıldı.Bu arada bu benzeri olayların yaşanmaması için Hacıbektaş İlçesinde yoğun güvenlik önlemleri alınmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.