MADO

Nevşehirbelediyespor Sıfırdan Başlıyor

Spor 22.07.2022 - 11:56, Güncelleme: 22.07.2022 - 11:56
 

Nevşehirbelediyespor Sıfırdan Başlıyor

Şehrin takıma bakışı da düzeltilmesi gereken bir başka sorun, çünkü dünkü açıklama sonrası pekte olumlu geri dönüşler alınmadığı iddia ediliyor

Dün basın toplantısı ile takımın Nevşehirbelediyespor olarak kalacağını açıklayan Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran "Elimizde Sadece Sözleşmeli İki futbolcu var, onlarda Kaleci"dedi. Yani Eskilerin deyimi ile Nevşehir belediyespor tam takır, kuru bakır.Sıfırdan bir takım oluşturulması gerekiyor. Şu anda Yönetim Kurulunun yeniden oluşturulması ilk oncellik olurken, sonrasında Teknik Direktör Eyüp Kökverdi'nin daha önce konuştuğu futbolcularla sözleşme imzalanması bekleniyor. Tabiki Acil kaynak sorunu da başka bir problem.Yaklaşık en az 22 futbolcu bulması ve teknik ekip oluşturması gereken Nevşehirbelediyespor'un acil en düşük peşinat verse bile Yüz bin lira üstünde nakit ihtiyacı da ayrı şekilde duran başka bir açmaz. Şehrin takıma bakışı da düzeltilmesi gereken bir başka sorun, çünkü dünkü açıklama sonrası pekte olumlu geri dönüşler alınmadığı iddia ediliyor.
Şehrin takıma bakışı da düzeltilmesi gereken bir başka sorun, çünkü dünkü açıklama sonrası pekte olumlu geri dönüşler alınmadığı iddia ediliyor
Dün basın toplantısı ile takımın Nevşehirbelediyespor olarak kalacağını açıklayan Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran "Elimizde Sadece Sözleşmeli İki futbolcu var, onlarda Kaleci"dedi.

Yani Eskilerin deyimi ile Nevşehir belediyespor tam takır, kuru bakır.Sıfırdan bir takım oluşturulması gerekiyor.

Şu anda Yönetim Kurulunun yeniden oluşturulması ilk oncellik olurken, sonrasında Teknik Direktör Eyüp Kökverdi'nin daha önce konuştuğu futbolcularla sözleşme imzalanması bekleniyor.

Tabiki Acil kaynak sorunu da başka bir problem.Yaklaşık en az 22 futbolcu bulması ve teknik ekip oluşturması gereken Nevşehirbelediyespor'un acil en düşük peşinat verse bile Yüz bin lira üstünde nakit ihtiyacı da ayrı şekilde duran başka bir açmaz.

Şehrin takıma bakışı da düzeltilmesi gereken bir başka sorun, çünkü dünkü açıklama sonrası pekte olumlu geri dönüşler alınmadığı iddia ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.