MADO

Urfa'da Öldürdü, Nevşehir'de Yakalandı

Nevşehir 22.07.2022 - 10:13, Güncelleme: 22.07.2022 - 10:39
 

Urfa'da Öldürdü, Nevşehir'de Yakalandı

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Olayla İligli Olarak kamera kayıtlarından Cinayet zanlısının 22 yaşındaki M.İ olduğunu belirledi.

Dün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Dikili Mahallesinde bir Camii de yabancı uyruklu ve 17 yaşında oplduğu tesbit edilen bir genç kalbinden bıçaklandı ve kaldırıldığı Suruç Devlet Hastanesinde Hayatını Kaybetti. Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Olayla İligli Olarak kamera kayıtlarından Cinayet zanlısının 22 yaşındaki M.İ olduğunu belirledi. 22 yaşındaki M.İ nereye gitmiş olabileceği ile ilgili çalışma yapan Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri katil zanlısı 22 yaşındaki M.İ Nevşehir'e kaçtığını belirledi. Bunun Üzerine Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ile Koordinasyona geçerek Katil zanlısı 22 yaşındaki M.İ Nevşehir'de olduğu bilgisini verdi. Hareket Geçen Nevşehir Cinayet Büro Ekipleri de katil zanlısı M.İ Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde saklandığı Ablasının Evinde gözaltına aldı.Sağlık Kontrolünden Geçirilen İbrahim'in Suruç'a gönderilmesi bekleniyor..
Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Olayla İligli Olarak kamera kayıtlarından Cinayet zanlısının 22 yaşındaki M.İ olduğunu belirledi.

Dün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Dikili Mahallesinde bir Camii de yabancı uyruklu ve 17 yaşında oplduğu tesbit edilen bir genç kalbinden bıçaklandı ve kaldırıldığı Suruç Devlet Hastanesinde Hayatını Kaybetti.

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Olayla İligli Olarak kamera kayıtlarından Cinayet zanlısının 22 yaşındaki M.İ olduğunu belirledi.

22 yaşındaki M.İ nereye gitmiş olabileceği ile ilgili çalışma yapan Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri katil zanlısı 22 yaşındaki M.İ Nevşehir'e kaçtığını belirledi.

Bunun Üzerine Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ile Koordinasyona geçerek Katil zanlısı 22 yaşındaki M.İ Nevşehir'de olduğu bilgisini verdi.

Hareket Geçen Nevşehir Cinayet Büro Ekipleri de katil zanlısı M.İ Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde saklandığı Ablasının Evinde gözaltına aldı.Sağlık Kontrolünden Geçirilen İbrahim'in Suruç'a gönderilmesi bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.