MADO

Nevşehirbelediyspor'un Yeni Teknik Direktörü Açıklandı..

Nevşehir 21.07.2022 - 14:36, Güncelleme: 21.07.2022 - 14:36
 

Nevşehirbelediyspor'un Yeni Teknik Direktörü Açıklandı..

Dirikoç ''Genç olan isimlerden bularak 2 yada 3 yıllık sözleşmeler yapmayı uygun görüyoruz,öylede olucak'' dedi..

Uzun süredir Nevşehir Gündeminin merak konusu olan herkesin bir birine sorduğu Nevşehirbelediyespor ne olacak sorusunun cevabı için bugün kamera karşısına geçerek basın toplantısı düzenleyen Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ve Başkan Yardımcısı Aynı zaman Nevşehirbelediyespor Klüp Başkanı Av.Nafiz Dirikoç Önemli açıklamalar yaptılar. Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran'ın konuşmasının ardından söz alan Başkan Yardımcısı Aynı zaman Nevşehirbelediyespor Klüp Başkanı Av.Nafiz Dirikoç ''Genç olan isimlerden bularak 2 yada 3 yıllık sözleşmeler yapmayı uygun görüyoruz,öylede olucak'' dedi.. Nevşehirbelediyspor'un Yeni, Teknik Direktörünü davet eden Dirikoç onunla tokalaştı.Nevşehirbeleidyespor'un Yeni Teknik Direktörü ise Nevşehirbelediyespor, Nevşehirspor iken Takımda oynamış Eyüp Kökverdi oldu.
Dirikoç ''Genç olan isimlerden bularak 2 yada 3 yıllık sözleşmeler yapmayı uygun görüyoruz,öylede olucak'' dedi..

Uzun süredir Nevşehir Gündeminin merak konusu olan herkesin bir birine sorduğu Nevşehirbelediyespor ne olacak sorusunun cevabı için bugün kamera karşısına geçerek basın toplantısı düzenleyen Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran ve Başkan Yardımcısı Aynı zaman Nevşehirbelediyespor Klüp Başkanı Av.Nafiz Dirikoç Önemli açıklamalar yaptılar.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran'ın konuşmasının ardından söz alan Başkan Yardımcısı Aynı zaman Nevşehirbelediyespor Klüp Başkanı Av.Nafiz Dirikoç ''Genç olan isimlerden bularak 2 yada 3 yıllık sözleşmeler yapmayı uygun görüyoruz,öylede olucak'' dedi..

Nevşehirbelediyspor'un Yeni, Teknik Direktörünü davet eden Dirikoç onunla tokalaştı.Nevşehirbeleidyespor'un Yeni Teknik Direktörü ise Nevşehirbelediyespor, Nevşehirspor iken Takımda oynamış Eyüp Kökverdi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.