MADO

Gönül Köprüsü Kurdular

Nevşehir 10.07.2022 - 23:20, Güncelleme: 11.07.2022 - 09:54
 

Gönül Köprüsü Kurdular

Vural ve Tural, yardım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yurda dönecek.

Acıgöl ve Ürgüp İHH gönüllüleri Sudan’da mazlumların yüzünü güldürdü Nevşehir’den Sudan’a giden İHH ekibi kurban eti dağıtımlarını sürdürüyor. Nevşehir İl geneli başta olmak üzere, çeşitli mazlum coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan İHH gönüllüleri Kurban Bayramı’nda da çalışmalarını sürdürüyor. Acıgöl ilçesinden Metin Vural ve Ürgüp ilçesinden Mehmet Berat Tural, hayırseverlerin Sudan için bağışladıkları kurbanları bu ülkedeki yoksul insanlara ulaştırdı. Sudan’ın Darfur Niala bölgesinde, açlık ve kuraklıkla mücadele eden Müslüman halka yardım eli uzatmak için bayramdan önce organizasyonun yapıldığı yerleşim yerlerine giden Vural ve Tural, yetimhaneleri, Kur’an Kursları ve çeşitli alanları ziyaret etti. Müslüman halkla buluşan ve Türkiye’den gönderilen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran İHH ekibi, Sudan’daki görevlerine devam ediyor. Vural ve Tural, yardım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yurda dönecek.
Vural ve Tural, yardım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yurda dönecek.
Acıgöl ve Ürgüp İHH gönüllüleri " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Acıgöl ve Ürgüp İHH gönüllüleri Sudan’da mazlumların yüzünü güldürdü

Nevşehir’den Sudan’a giden İHH ekibi kurban eti dağıtımlarını sürdürüyor.

Nevşehir İl geneli başta olmak üzere, çeşitli mazlum coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan İHH gönüllüleri Kurban Bayramı’nda da çalışmalarını sürdürüyor.

Acıgöl ilçesinden Metin Vural ve Ürgüp ilçesinden Mehmet Berat Tural, hayırseverlerin Sudan için bağışladıkları kurbanları bu ülkedeki yoksul insanlara ulaştırdı.

Sudan’ın Darfur Niala bölgesinde, açlık ve kuraklıkla mücadele eden Müslüman halka yardım eli uzatmak için bayramdan önce organizasyonun yapıldığı yerleşim yerlerine giden Vural ve Tural, yetimhaneleri, Kur’an Kursları ve çeşitli alanları ziyaret etti.

Müslüman halkla buluşan ve Türkiye’den gönderilen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran İHH ekibi, Sudan’daki görevlerine devam ediyor.

Vural ve Tural, yardım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yurda dönecek. IMG-20220710-WA0007.md.jpg IMG-20220710-WA0006.md.jpg IMG-20220710-WA0003.md.jpg IMG-20220710-WA0004.md.jpg IMG-20220710-WA0005.md.jpg IMG-20220710-WA0002.md.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.