MADO

Şampiyon Karapınar Oldu

İlçe Haberleri 23.06.2022 - 20:48, Güncelleme: 24.06.2022 - 09:31
 

Şampiyon Karapınar Oldu

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının şampiyonu her zaman olduğu gibi yine Karapınar Belediyemiz oldu.

Acıgöl'de Kurumlararası Voleybol Şampiyonasında Karapınar Belediyesi Şampiyon oldu.Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş Yayınladığı mesaj ile Karapnar Belediyesi Voleybol Takımını kutladı. Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ''Acıgöl Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının şampiyonu her zaman olduğu gibi yine Karapınar Belediyemiz oldu. Turnuva boyunca gayretlerinden dolayı bütün sporcularımıza, turnuvada yer alan diğer takımlarımıza, Gençlik Spor İlce Müdürü, personeline ve İlçe Kaymakamımıza teşekkür ederim'' dedi..  
Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının şampiyonu her zaman olduğu gibi yine Karapınar Belediyemiz oldu.

Acıgöl'de Kurumlararası Voleybol Şampiyonasında Karapınar Belediyesi Şampiyon oldu. Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş Yayınladığı mesaj ile Karapnar Belediyesi Voleybol Takımını kutladı.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ''Acıgöl Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının şampiyonu her zaman olduğu gibi yine Karapınar Belediyemiz oldu.

Turnuva boyunca gayretlerinden dolayı bütün sporcularımıza, turnuvada yer alan diğer takımlarımıza, Gençlik Spor İlce Müdürü, personeline ve İlçe Kaymakamımıza teşekkür ederim'' dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.