MADO

Yıldıray Koçal Çankaya FK'ye Gitti

Spor 23.06.2022 - 13:49, Güncelleme: 23.06.2022 - 13:49
 

Yıldıray Koçal Çankaya FK'ye Gitti

Nevşehirbelediyespor ile 1 senelik sözleşme yapan Koçal geçen sezon 3 lig 1 Grupta 25 golle , gol krallığında ikinci olmuş büyük takdir toplamıştı

Henüz durumu netleşmeyen,ne olacağını kimsenin bilmediği Nevşehirbelediyespor'un golcüsü Yıldıray Koçal Transfer oldu. Nevşehirbelediyespor ile 1 senelik sözleşme yapan Koçal geçen sezon 3 lig 1 Grupta 25 golle , gol krallığında ikinci olmuş büyük takdir toplamıştı. Yıldıray Koçal, geçen sene 3 lig 3 grupta mucadele eden ve ligi 41 puan ile 14 sırada tamamlayan Çankaya FK'ye transfer oldu. Bu konuda Çankaya FK'dan yapılan açıklamada "Çankaya FK, geçen sezon 26 golle profesyonel liglerde en çok gol atan oyuncu olan Aykut Çift transferinden sonra yine geçen sezon Nevşehir Belediyespor formasıyla 25 gol atarak en çok gol atan ikinci oyuncu olan Yıldıray Koçal'ı da kadrosuna kattı" denildi.
Nevşehirbelediyespor ile 1 senelik sözleşme yapan Koçal geçen sezon 3 lig 1 Grupta 25 golle , gol krallığında ikinci olmuş büyük takdir toplamıştı
Henüz durumu netleşmeyen,ne olacağını kimsenin bilmediği Nevşehirbelediyespor'un golcüsü Yıldıray Koçal Transfer oldu.

Nevşehirbelediyespor ile 1 senelik sözleşme yapan Koçal geçen sezon 3 lig 1 Grupta 25 golle , gol krallığında ikinci olmuş büyük takdir toplamıştı.

Yıldıray Koçal, geçen sene 3 lig 3 grupta mucadele eden ve ligi 41 puan ile 14 sırada tamamlayan Çankaya FK'ye transfer oldu.

Bu konuda Çankaya FK'dan yapılan açıklamada "Çankaya FK, geçen sezon 26 golle profesyonel liglerde en çok gol atan oyuncu olan Aykut Çift transferinden sonra yine geçen sezon Nevşehir Belediyespor formasıyla 25 gol atarak en çok gol atan ikinci oyuncu olan Yıldıray Koçal'ı da kadrosuna kattı" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.