MADO

İtfaiyeden Kedi Operasyonu

Gündem 14.06.2022 - 09:38, Güncelleme: 14.06.2022 - 09:38
 

İtfaiyeden Kedi Operasyonu

Nevşehir Belediyesi İtfaiyesi Vatandaşların ihbarı ile kedi operasyonu yaptı.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri dün gece yarısı sıradışı bir operasyona imza attı. Vatandaşların Arayarak ihbar ettiği olay bir İnşaatta saatlerce miyavlayan bir kedi idi. Gecenin karanlığında olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri inşaat alanına geldi ve kediyi aradı,buldu ve barınağa teslim etti. Vatandaşlarda bu duruma teşekkür ederek "Gecenin geç saatleri olmasına rağmen vatandaşlarımızın ihbarı üzerine gelen Nevşehir Belediyesi itfaiyesi inşaatta mahsur kalan kediyi kısa süre içerisinde kurtardı. Duyarlılığınız için nezdinizde Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekibine teşekkür ederiz" şeklinde Belediyeye mesaj yağdırdı.
Nevşehir Belediyesi İtfaiyesi Vatandaşların ihbarı ile kedi operasyonu yaptı.
Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri dün gece yarısı sıradışı bir operasyona imza attı.

Vatandaşların Arayarak ihbar ettiği olay bir İnşaatta saatlerce miyavlayan bir kedi idi.

Gecenin karanlığında olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri inşaat alanına geldi ve kediyi aradı,buldu ve barınağa teslim etti.

Vatandaşlarda bu duruma teşekkür ederek "Gecenin geç saatleri olmasına rağmen vatandaşlarımızın ihbarı üzerine gelen Nevşehir Belediyesi itfaiyesi inşaatta mahsur kalan kediyi kısa süre içerisinde kurtardı.

Duyarlılığınız için nezdinizde Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekibine teşekkür ederiz" şeklinde Belediyeye mesaj yağdırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.