MADO

Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Gündem 14.06.2022 - 09:24, Güncelleme: 14.06.2022 - 09:24
 

Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Eğitim hayatlarının bir sonraki durağı olacak üniversite sürecinde ve hayatlarının geri kalanında başarılar diliyoruz.

Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mezuniyet Coşkusu yaşandı. Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden yapılan açıklamada "2022 Mezunlarımıza okulumuz idareci ve öğretmenlerinin düzenlediği mezuniyet töreni ile veda ettik. Törenimiz 2022 Mezunlarımızın salona alkışlar eşliğinde  girişi ile başladı. Okul Müdürümüz Sayın Mustafa KILINÇ' ın konuşmaları ile devam etti. Sayın Müdürümüz konuşmasına mezunlarımıza ve 4 yıl boyunca emek veren bütün öğretmenlerimize teşekkür ederek son verdi. Törenimiz  okul birincimizin şanlı bayrağımızı  bir alt dönemine emanet ettigi Bayrak Teslim Töreni  ile devam etti. Okul birincimizin duygu dolu konuşmasının ardından yaş kütüğüne isim çakma merasimi gerçekleştirildi. Sınıf öğretmenlerimiz tarafından 12.Sınıflarımıza temsili mezuniyet belgesi verildi ve salon törenimiz burada sona erdi. Öğretmen ve öğrencilerimiz pasta kesimi ve fotoğraf çekimi için okulumuzun bahçesine davet edildi. 2022 yılı mezunlarımıza dört yıllık eğitim süresince her türlü maddi ve manevi zorluğa rağmen yılmadan ve sürekli üzerine koyarak büyük bir azimle elde ettikleri başarılarla dolu eğitim hayatlarının bir sonraki durağı olacak üniversite sürecinde ve hayatlarının geri kalanında başarılar diliyoruz" denildi
Eğitim hayatlarının bir sonraki durağı olacak üniversite sürecinde ve hayatlarının geri kalanında başarılar diliyoruz.
Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mezuniyet Coşkusu yaşandı.

Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden yapılan açıklamada "2022 Mezunlarımıza okulumuz idareci ve öğretmenlerinin düzenlediği mezuniyet töreni ile veda ettik.

Törenimiz 2022 Mezunlarımızın salona alkışlar eşliğinde  girişi ile başladı.

Okul Müdürümüz Sayın Mustafa KILINÇ' ın konuşmaları ile devam etti. Sayın Müdürümüz konuşmasına mezunlarımıza ve 4 yıl boyunca emek veren bütün öğretmenlerimize teşekkür ederek son verdi.

Törenimiz  okul birincimizin şanlı bayrağımızı  bir alt dönemine emanet ettigi Bayrak Teslim Töreni  ile devam etti.

Okul birincimizin duygu dolu konuşmasının ardından yaş kütüğüne isim çakma merasimi gerçekleştirildi.

Sınıf öğretmenlerimiz tarafından 12.Sınıflarımıza temsili mezuniyet belgesi verildi ve salon törenimiz burada sona erdi. Öğretmen ve öğrencilerimiz pasta kesimi ve fotoğraf çekimi için okulumuzun bahçesine davet edildi.

2022 yılı mezunlarımıza dört yıllık eğitim süresince her türlü maddi ve manevi zorluğa rağmen yılmadan ve sürekli üzerine koyarak büyük bir azimle elde ettikleri başarılarla dolu eğitim hayatlarının bir sonraki durağı olacak üniversite sürecinde ve hayatlarının geri kalanında başarılar diliyoruz" denildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.