Her Gün Bir Atasözü

Eğitim 12.06.2022 - 21:18, Güncelleme: 13.06.2022 - 09:21
 

Her Gün Bir Atasözü

Proje kapsamında düzenlenen "Atasözü Yazma ve Resimleme Yarışması" ödül töreni düzenlendi.

Nevşehir Örnek Evler İlkokulunda yürütülen "Her Gün Bir Atasözü İyi Gelir" projesi kapsamında düzenlenen "Atasözü Yazma ve Resimleme Yarışması" ödül töreni düzenlendi.  "Çalışan kazanır, elmas kızarır." Parolasıyla yürütülen proje ile cümlesi olduğunu dile getiren Akıncı, " bu proje ile her gün sınıflarda bir atasözünün yazılıp okunuyor. Öğrencilerin kelime haznesini millî varlık ve kültürümüzün kaynağı atasözleri ile artırmak amacıyla yürütülen proje öğrenciler açısından oldukça verimli ilerliyor. Okul bahçesinde yapılın ödül töreninde sınıflar arası gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri İl Müdürümüz Sayın Memet Polat tarafından verildi. İl Müdürümüz Sayın Memet Polat böyle anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek idareci ve öğretmenlerimize teşekkür etti.
Proje kapsamında düzenlenen "Atasözü Yazma ve Resimleme Yarışması" ödül töreni düzenlendi.

Nevşehir Örnek Evler İlkokulunda yürütülen "Her Gün Bir Atasözü İyi Gelir" projesi kapsamında düzenlenen "Atasözü Yazma ve Resimleme Yarışması" ödül töreni düzenlendi. 

"Çalışan kazanır, elmas kızarır." Parolasıyla yürütülen proje ile cümlesi olduğunu dile getiren Akıncı, " bu proje ile her gün sınıflarda bir atasözünün yazılıp okunuyor. Öğrencilerin kelime haznesini millî varlık ve kültürümüzün kaynağı atasözleri ile artırmak amacıyla yürütülen proje öğrenciler açısından oldukça verimli ilerliyor.

Okul bahçesinde yapılın ödül töreninde sınıflar arası gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri İl Müdürümüz Sayın Memet Polat tarafından verildi. İl Müdürümüz Sayın Memet Polat böyle anlamlı bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek idareci ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

09-06-202209-06-202209-06-202209-06-202209-06-202209-06-202209-06-202209-06-2022

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.