Nağmalup Şampiyon Oldu

Nevşehir 18.05.2022 - 20:59, Güncelleme: 19.05.2022 - 16:36
 

Nağmalup Şampiyon Oldu

Nevşehir Merkez Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü kutladı

Nevşehir Merkez Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü yaptığı Açıklamada; "Nevşehir Merkez Güzelyurt Mahallesinin çiçeği burnunda okulu Şehit Semih Turgut Ortaokulu il genelinde düzenlenen 2021/2022 Nevşehir Okul Sporları Futsal Küçük Erkekler İl Turnuvasında bütün maçlarını kazanarak il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen desteğini esirgemeyen Okul Müdürü Ahmet KOÇAK'ı, Müdür Yardımcısı Mesut GÜNSAL ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cengiz TEKÇİ'yi Şahsım Mahallem ve Güzelyurt Mahallesi Muhtarlığı olarak kutluyor ve Tebrik ediyoruz" dedi..
Nevşehir Merkez Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü kutladı

Nevşehir Merkez Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Merkez Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü yaptığı Açıklamada;

"Nevşehir Merkez Güzelyurt Mahallesinin çiçeği burnunda okulu Şehit Semih Turgut Ortaokulu il genelinde düzenlenen 2021/2022 Nevşehir Okul Sporları Futsal Küçük Erkekler İl Turnuvasında bütün maçlarını kazanarak il birincisi olmuştur.

Öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen desteğini esirgemeyen Okul Müdürü Ahmet KOÇAK'ı, Müdür Yardımcısı Mesut GÜNSAL ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cengiz TEKÇİ'yi Şahsım Mahallem ve Güzelyurt Mahallesi Muhtarlığı olarak kutluyor ve Tebrik ediyoruz" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.