Hasan Ünver Konuşacak

Gündem 16.05.2022 - 16:58, Güncelleme: 16.05.2022 - 17:15
 

Hasan Ünver Konuşacak

Uzun Yıllardır suskun olan bir dönem fırtınalar koparan adı en sık anılan isim olan Ünver Konuşacak

Nevşehir Belediyesinde 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan, Başkanlık dönemi kadar bıraktık'tan sonrada Nevşehir'de adı en sık anılan Belediye Başkanlarından birisi olan Hasan Ünver uzun Yıllar sonra İlk defa açıklama yapmaya hazırlanıyor. Bu kadar yıl neden sesiz kaldığı merak konusu olan, Hakkındaki İddialara ne cevap vereceği de bir o kadar merak edilen Ünver Çarşamba günü basın toplantısı düzenliyor.En son yapılan açıklamalar üzerine böyle bir karar aldığı sanılan Hasan Ünver'in basın toplantısın da herhangi bir soru kısıtlaması koymadığı her soruya cevap vereceği öğrenildi. 18 Mayıs 2022 Çarşamba Günü saat 14'te basın toplantısı düzenleyecek olan Eski Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in ne diyeceği şimdiden merak konusu oldu...
Uzun Yıllardır suskun olan bir dönem fırtınalar koparan adı en sık anılan isim olan Ünver Konuşacak

Nevşehir Belediyesinde 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan, Başkanlık dönemi kadar bıraktık'tan sonrada Nevşehir'de adı en sık anılan Belediye Başkanlarından birisi olan Hasan Ünver uzun Yıllar sonra İlk defa açıklama yapmaya hazırlanıyor.

Bu kadar yıl neden sesiz kaldığı merak konusu olan, Hakkındaki İddialara ne cevap vereceği de bir o kadar merak edilen Ünver Çarşamba günü basın toplantısı düzenliyor.En son yapılan açıklamalar üzerine böyle bir karar aldığı sanılan Hasan Ünver'in basın toplantısın da herhangi bir soru kısıtlaması koymadığı her soruya cevap vereceği öğrenildi.

18 Mayıs 2022 Çarşamba Günü saat 14'te basın toplantısı düzenleyecek olan Eski Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in ne diyeceği şimdiden merak konusu oldu...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.