Öğrencilere Yardım İçin Gözleme Sattıllar

Eğitim 13.05.2022 - 15:05, Güncelleme: 13.05.2022 - 15:05
 

Öğrencilere Yardım İçin Gözleme Sattıllar

Öğrenci velileri ile okul idarecileri ve öğretmenlerine de teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Nevşehir’in Güzelyurt Mahallesi’nde eğitim faaliyetlerine başarılar ile devam eden Şehit Semih Turgut Ortaokulu öğrenci velileri ve okul idaresi, okuldaki dar gelirli öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla içeme usulü ile şenlik havasında bir etkinliğe imza attılar. Gönüllü 30 kadının yanı sıra, mahalledeki esnaflar ile birlikte Güzelyurt Mahalle Muhtarlığı’nın da yaptığı katkılara Nevşehir Belediyesi ve Nar Belediyesi yetkilileri de anlamlı katkılar sundu. Okul bahçesinde düzenlenen şenlik havasındaki imece usulü ile gerçekleştirilen etkinlikte ,okul bahçesine kurulan imece çadırında gönüllü 30 öğrenci velisi kadın da önceden hazırlanan peynirli ve kıymalı bazlamalar hazırladılar. Hazırlanan gözlemeler daha sonra katılımcılara sunuldu. Güzelyurt Mahallesinde bugüne kadar düzenlenen en geniş katılımlı etkinliklerden biri olduğunu söyleyen Güzelyurt Mahalle Muhtarı Halit Yüncü, Şehit Semih Turgut Ortaokulundaki dar gelirli öğrencilere katkı sağlamak amacıyla tamamen gönüllülük esasına göre ortaya konulan bu etkinliğe, mahalle esnaflarının yanı sıra Nevşehir ve Nar Belediyesi’nin de teknik ve malzeme olarak ciddi katkılar sunduklarını belirterek yapılan desteklerden dolayı teşekkür etti. Yüncü böyle anlamlı bir çalışmayı geçmişten bugünlere kadar ulaşan bir imece anlayışına sadık kalarak aktaran öğrenci velileri ile okul idarecileri ve öğretmenlerine de teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekledi.
Öğrenci velileri ile okul idarecileri ve öğretmenlerine de teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekledi.
Nevşehir’in Güzelyurt Mahallesi’nde eğitim faaliyetlerine başarılar ile devam eden Şehit Semih Turgut Ortaokulu öğrenci velileri ve okul idaresi, okuldaki dar gelirli öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla içeme usulü ile şenlik havasında bir etkinliğe imza attılar.

Gönüllü 30 kadının yanı sıra, mahalledeki esnaflar ile birlikte Güzelyurt Mahalle Muhtarlığı’nın da yaptığı katkılara Nevşehir Belediyesi ve Nar Belediyesi yetkilileri de anlamlı katkılar sundu.

Okul bahçesinde düzenlenen şenlik havasındaki imece usulü ile gerçekleştirilen etkinlikte ,okul bahçesine kurulan imece çadırında gönüllü 30 öğrenci velisi kadın da önceden hazırlanan peynirli ve kıymalı bazlamalar hazırladılar. Hazırlanan gözlemeler daha sonra katılımcılara sunuldu.

Güzelyurt Mahallesinde bugüne kadar düzenlenen en geniş katılımlı etkinliklerden biri olduğunu söyleyen Güzelyurt Mahalle Muhtarı Halit Yüncü, Şehit Semih Turgut Ortaokulundaki dar gelirli öğrencilere katkı sağlamak amacıyla tamamen gönüllülük esasına göre ortaya konulan bu etkinliğe, mahalle esnaflarının yanı sıra Nevşehir ve Nar Belediyesi’nin de teknik ve malzeme olarak ciddi katkılar sunduklarını belirterek yapılan desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yüncü böyle anlamlı bir çalışmayı geçmişten bugünlere kadar ulaşan bir imece anlayışına sadık kalarak aktaran öğrenci velileri ile okul idarecileri ve öğretmenlerine de teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.