Dikkatisizlik Arabayı Pert Etti

Asayiş 10.05.2022 - 17:07, Güncelleme: 10.05.2022 - 21:51
 

Dikkatisizlik Arabayı Pert Etti

Öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç sürüsünün dikkatsizliği aracı pert etti

Nevşehir'de öğle saatlerinde 2000 Evler üst yolda meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.Trafik kazasında sevindirici taraf ölenin olmaması idi. İddia'ya göre plakaları alınamayan dorseli Tır ve yine plakası alınamayan araç dörtlü kavşak'ta yol benim sanıp ışığa uymayınca kaçınılmaz olarak trafik kazası meydana geldi. Üstü yolda dörtlü kavaşa giren Tır ile yan yönden dörtlü kavaşağa giren arac'ın Tır'a çarpmasıyla meydana gelen kazada Tır sürücüsüne bir şey olmazken arac sürücüsü yaralandı. Trafik kazasında sevindirici olan şeyse ölen yada ağır yaralanan birinin olmamasıydı.Kaza ile ilgili olarak Trafik Polisleri soruşturma başlattı...
Öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç sürüsünün dikkatsizliği aracı pert etti

Nevşehir'de öğle saatlerinde 2000 Evler üst yolda meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.Trafik kazasında sevindirici taraf ölenin olmaması idi.

İddia'ya göre plakaları alınamayan dorseli Tır ve yine plakası alınamayan araç dörtlü kavşak'ta yol benim sanıp ışığa uymayınca kaçınılmaz olarak trafik kazası meydana geldi.

Üstü yolda dörtlü kavaşa giren Tır ile yan yönden dörtlü kavaşağa giren arac'ın Tır'a çarpmasıyla meydana gelen kazada Tır sürücüsüne bir şey olmazken arac sürücüsü yaralandı.

Trafik kazasında sevindirici olan şeyse ölen yada ağır yaralanan birinin olmamasıydı.Kaza ile ilgili olarak Trafik Polisleri soruşturma başlattı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.