Parçalanmış Ceset Bulundu

Asayiş 07.05.2022 - 15:24, Güncelleme: 07.05.2022 - 15:53
 

Parçalanmış Ceset Bulundu

Neveşhir il Merkezinde Göre yolunda 3 parçaya ayrılmış bir erkek cesedi bulundu

Nevşehir Merkeze bağlı Göre Kasabası yolunda bir vatandaş yürüyüş yaparken ceset parçaları gördü bunun üzerine Polis'i arayan vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri 3 ayrı parçaya ayrılmış bir Erkek cesedini buldular. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri olay yerinde erkeğe ait cesedin diğer parçalarını gömülü halde buldu. Polie Olayla ilgili soruşturma başlatılarken Cesedin kimliğinin belirlenmesi için Ceset Parcaları Neveşhir Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerinin ilke incelemesi sırasında 3 Parçaya ayrılan şahsın U.O olduğu ve Olay yerinde eşyalarının bir yerde ceset'in de ayrı yerde olduğunun görüldüğü iddia edildi.   Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası olayla iligli olarak soruşturma başlattı.
Neveşhir il Merkezinde Göre yolunda 3 parçaya ayrılmış bir erkek cesedi bulundu

Nevşehir Merkeze bağlı Göre Kasabası yolunda bir vatandaş yürüyüş yaparken ceset parçaları gördü bunun üzerine Polis'i arayan vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri 3 ayrı parçaya ayrılmış bir Erkek cesedini buldular.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri olay yerinde erkeğe ait cesedin diğer parçalarını gömülü halde buldu. Polie Olayla ilgili soruşturma başlatılarken Cesedin kimliğinin belirlenmesi için Ceset Parcaları Neveşhir Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerinin ilke incelemesi sırasında 3 Parçaya ayrılan şahsın U.O olduğu ve Olay yerinde eşyalarının bir yerde ceset'in de ayrı yerde olduğunun görüldüğü iddia edildi.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası olayla iligli olarak soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.