MADO

Klüp Başkanı Nevşehir'e Gelmek İçin Aracını Satıyor

Nevşehir 07.05.2022 - 12:32, Güncelleme: 07.05.2022 - 12:45
 

Klüp Başkanı Nevşehir'e Gelmek İçin Aracını Satıyor

Nevşehir'de Düzenlenecek Şampiyona ya Gelebilmek İçin Aracını Satlığa çıkardı

Adana Gençlerbirliği Kulübü’nün Başkanı Haluk Güner Köktürk, Nevşehir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonluğu maçlarına gelebilmek için arabasını satışa çıkardı. Sosyal medya hesabında arabasının fotoğrafını da paylaşan Köktürk, “Satacak tek malım bu araç. Banka kredi vermedi, belediyeler yardım yapamıyormuş, sporcularımız dışında yardım eden de olmadı. Gençler bana inandı, onların geleceği için tek çıkış bu” ifadelerini kullandı. Başkanın Bu Paylaşımı sonrasında başkana Adanadan destek mesajları yağdı, Başkan Arabayı satarmı bilinmez ama yaptığı davranış büyük takdir kazandı
Nevşehir'de Düzenlenecek Şampiyona ya Gelebilmek İçin Aracını Satlığa çıkardı
Adana Gençlerbirliği Kulübü’nün Başkanı Haluk Güner Köktürk, Nevşehir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonluğu maçlarına gelebilmek için arabasını satışa çıkardı.

Sosyal medya hesabında arabasının fotoğrafını da paylaşan Köktürk, “Satacak tek malım bu araç. Banka kredi vermedi, belediyeler yardım yapamıyormuş, sporcularımız dışında yardım eden de olmadı. Gençler bana inandı, onların geleceği için tek çıkış bu” ifadelerini kullandı.

Başkanın Bu Paylaşımı sonrasında başkana Adanadan destek mesajları yağdı, Başkan Arabayı satarmı bilinmez ama yaptığı davranış büyük takdir kazandı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.