MADO

Düşmeye Gör Herkes Seni Terkeder

Spor 01.05.2022 - 11:04, Güncelleme: 01.05.2022 - 11:04
 

Düşmeye Gör Herkes Seni Terkeder

Nevşehir Belediyespor Bugün Deplasmanda Maç Yapıcak ama kimsenin umrunda degil

Şehriminiz Kırmızı Beyazlı ekibi Nevşehir Belediyespor Aldığı kötü sonuçlarla lige havlu attı. Ancak Bu Şehrin takımı,Bu Şehrin gururu. Ama Bugün saat 15'te Deplasmanda Fatsa Belediyespor ile deplasmanda maç'ı olan takımı herkes unuttu. Şampiyonluğa oynarken gece yarısı duyuru yapan gruplar bugün görmezden gelip adını bile anmadı bile. Nevşehir Belediyespor'un Resmi sosyal Medya hesaplarından takımın maçı var bile yazılmadı. Kısacası Nevşehir Belediyespor Düştü ve Tekme hemen vuruldu. Şimdi Şöyle bir Düşünün O Takımın bugün Sahaya çıkacak futbolcuları aceba bu durumu nasıl değerlendirir. Bilmeyenlere ve Görmek Istemeyenlere biz hatırlatalım Nevşehir Belediyespor Bugün Saat 15'te Deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek
Nevşehir Belediyespor Bugün Deplasmanda Maç Yapıcak ama kimsenin umrunda degil
Şehriminiz Kırmızı Beyazlı ekibi Nevşehir Belediyespor Aldığı kötü sonuçlarla lige havlu attı.

Ancak Bu Şehrin takımı,Bu Şehrin gururu. Ama Bugün saat 15'te Deplasmanda Fatsa Belediyespor ile deplasmanda maç'ı olan takımı herkes unuttu.

Şampiyonluğa oynarken gece yarısı duyuru yapan gruplar bugün görmezden gelip adını bile anmadı bile.

Nevşehir Belediyespor'un Resmi sosyal Medya hesaplarından takımın maçı var bile yazılmadı. Kısacası Nevşehir Belediyespor Düştü ve Tekme hemen vuruldu.

Şimdi Şöyle bir Düşünün O Takımın bugün Sahaya çıkacak futbolcuları aceba bu durumu nasıl değerlendirir.

Bilmeyenlere ve Görmek Istemeyenlere biz hatırlatalım Nevşehir Belediyespor Bugün Saat 15'te Deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.