MADO

Burkina Fosa'da İftar Verdiler

Nevşehir 28.04.2022 - 11:14, Güncelleme: 28.04.2022 - 11:23
 

Burkina Fosa'da İftar Verdiler

Dünyanın öbür ucunda bulunan Burkina Fosa'da Nevşehir'li Öğrenci ve Öğretmenler İftar verdi

Burkina Fosa  Batı Afrika'da, Sahra Çölü'nün güneyinde ve Gana'nın kuzeyinde yer alan, Manganez, kireçtaşı, mermer, küçük altın madenleri, antimon, bakır, nikel, boksit, kurşun, fosfat, çinko, gümüş gibi çok farklı madenleri olan oldukca büyük boyuttta yoksulluk çeken bir ülke. Burkina Fosa % 61 Müslüman olan Ülke'nin haber olmasının nedeni Nevşehir'de bir okulun bu ülkedeki yetimlere iftar vermesi oldu.Nevşehir Şehit Demet Sezen KAİHLokulu öğretmen ve Öğrencileri dün Burkina Fosa'da İftar yemeğini verdiler. Nevşehir Şehit Demet Sezen KAİHL Müdürü Mustafa Kılınç ''Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizle Kadir Gecesi İftarını Burkina Fosa da verilmesine vesile olduk .Rabbim kabul etsin inşallah'' açıklamasını yaptı. İşte Burkina Fosa'daki İftar'ın Görüntüleri..  
Dünyanın öbür ucunda bulunan Burkina Fosa'da Nevşehir'li Öğrenci ve Öğretmenler İftar verdi

Burkina Fosa  Batı Afrika'da, Sahra Çölü'nün güneyinde ve Gana'nın kuzeyinde yer alan, Manganez, kireçtaşı, mermer, küçük altın madenleri, antimon, bakır, nikel, boksit, kurşun, fosfat, çinko, gümüş gibi çok farklı madenleri olan oldukca büyük boyuttta yoksulluk çeken bir ülke.

Burkina Fosa % 61 Müslüman olan Ülke'nin haber olmasının nedeni Nevşehir'de bir okulun bu ülkedeki yetimlere iftar vermesi oldu.Nevşehir Şehit Demet Sezen KAİHLokulu öğretmen ve Öğrencileri dün Burkina Fosa'da İftar yemeğini verdiler.

Nevşehir Şehit Demet Sezen KAİHL Müdürü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Şehit Demet Sezen KAİHL Müdürü Mustafa Kılınç ''Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizle Kadir Gecesi İftarını Burkina Fosa da verilmesine vesile olduk .Rabbim kabul etsin inşallah'' açıklamasını yaptı.

İşte Burkina Fosa'daki İftar'ın Görüntüleri..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.