MADO

Hastene'de Doktora Sözlü Saldırı

Nevşehir 28.04.2022 - 10:32, Güncelleme: 28.04.2022 - 10:32
 

Hastene'de Doktora Sözlü Saldırı

Nevşehir Devlet Hastanesinde Dün İddiaya göre bir vatandaş Doktora Sözlü Saldırıda Bulundu

Nevşehir Devlet Hastanesinde Dün Yaşanan bir olay Sağlıkta Şiddetin devam ettiğini gözler önüne serdi. Nevşehir Devlet Hastanesinde Çocuk Poikliniğnde meydana gelen olay da İddia ya göre bir hasta yakını Çocuk Doktoruna ağza alınmayacak sözler sarfetti. İddia'ya Göre Nevşehir Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Burak Barış YILMAZ normal şekilde muayenesini yaparken bir hasta yakını tarafından sözlü saldırya uğradı hemen Beyaz Kod Uygulaması devreye girdi. Uzm. Dr. Burak Barış YILMAZ Sözlü Saldırıda bulunan şahıstan şikayetçi oldu.Olaya ilişkin olarak Uzm. Dr. Burak Barış YILMAZ sosyal medya'dan ''Nevşehir devlet Hastanesi'nde pediatri bölümünde muayene sıramiz doldu acil bir durum varsa acile gidebilirsiniz dediğim için o.cocugu şerefsiz seni öldürecem dendi araya güvenlik girmeseydi yumruk yiyordum tehdit edildim'' açıklamasını yaptı'' Ancak sonrasında Uzm. Dr. Burak Barış YILMAZ Olaya Karıştığı iddia edilen Kişinin çalıştığı yerin adını da sosyal medya hesabından yayınladı ancak gelen tepkiler üzerine tekrar bu yazıyı kaldırdı.
Nevşehir Devlet Hastanesinde Dün İddiaya göre bir vatandaş Doktora Sözlü Saldırıda Bulundu

Nevşehir Devlet Hastanesinde Dün Yaşanan bir olay Sağlıkta Şiddetin devam ettiğini gözler önüne serdi. Nevşehir Devlet Hastanesinde Çocuk Poikliniğnde meydana gelen olay da İddia ya göre bir hasta yakını Çocuk Doktoruna ağza alınmayacak sözler sarfetti.

İddia'ya Göre Nevşehir Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Burak Barış YILMAZ normal şekilde muayenesini yaparken bir hasta yakını tarafından sözlü saldırya uğradı hemen Beyaz Kod Uygulaması devreye girdi.

Uzm. Dr. Burak Barış YILMAZ Sözlü Saldırıda bulunan şahıstan şikayetçi oldu.Olaya ilişkin olarak  Uzm. Dr. Burak Barış YILMAZ sosyal medya'dan ''Nevşehir devlet Hastanesi'nde pediatri bölümünde muayene sıramiz doldu acil bir durum varsa acile gidebilirsiniz dediğim için o.cocugu şerefsiz seni öldürecem dendi araya güvenlik girmeseydi yumruk yiyordum tehdit edildim'' açıklamasını yaptı''

Ancak sonrasında  Uzm. Dr. Burak Barış YILMAZ Olaya Karıştığı iddia edilen Kişinin çalıştığı yerin adını da sosyal medya hesabından yayınladı ancak gelen tepkiler üzerine tekrar bu yazıyı kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.