MADO

AFAD Ekipleri Düşen Turisti Kurtardı

Gündem 26.04.2022 - 10:25, Güncelleme: 26.04.2022 - 10:32
 

AFAD Ekipleri Düşen Turisti Kurtardı

Avanos İlçesinde Vadi Yürüyüşü Yapan Turist Kayalardan aşağı düştü.

Nevşehir Avanos'ta Bu sabah doğa yürüyüşüne çıkan yabancı turist dengesini kaybedince kayalıklardan aşağıya düştü.Turistin çığlıklarını duyan vatandaşlar 112 Ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri ile AFAD arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yabancı Turistin yanına inen ekipler Turistin ayağını burktuğunu belirledi.Sedyeye alınan Turist uzun süre elde taşınarak Ambulansa Ulaştırıldı. AFAD'tan yapılan açıklamada ''İlimiz Avanos İlçesi Çavuşin Köyü vadi yürüyüş yolunda yabancı uyruklu bir turistin ayağını burkması sonucu mahsur kaldığının ihbar edilmesi üzerine AFAD, Jandarma ve UMKE ekipleri ile birlikte bulunduğu yerden alınarak sağlık ekiplerine teslim edlmiştir'' denildi..  
Avanos İlçesinde Vadi Yürüyüşü Yapan Turist Kayalardan aşağı düştü.

Nevşehir Avanos'ta Bu sabah doğa yürüyüşüne çıkan yabancı turist dengesini kaybedince kayalıklardan aşağıya düştü.Turistin çığlıklarını duyan vatandaşlar 112 Ekiplerine durumu bildirdi.

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri ile AFAD arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yabancı Turistin yanına inen ekipler Turistin ayağını burktuğunu belirledi.Sedyeye alınan Turist uzun süre elde taşınarak Ambulansa Ulaştırıldı.

AFAD'tan yapılan açıklamada ''İlimiz Avanos İlçesi Çavuşin Köyü vadi yürüyüş yolunda yabancı uyruklu bir turistin ayağını burkması sonucu mahsur kaldığının ihbar edilmesi üzerine AFAD, Jandarma ve UMKE ekipleri ile birlikte bulunduğu yerden alınarak sağlık ekiplerine teslim edlmiştir'' denildi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.