Fatma Güldemet Sarı Nevşehir'de

Siyaset 25.04.2022 - 17:21, Güncelleme: 25.04.2022 - 17:24
 

Fatma Güldemet Sarı Nevşehir'de

Eski Bakan Bugün Nevşehir'e gezi ve Incelemelerde bulunmak üzere geldi.

Çevre ve Şehircilik Eski Bakan ve MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı bugün öğleden sonra Nevşehir'e geldi. 2015-2016 Arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinde bulunan şimdi ise Ak Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı önce parti binasında partililerle bir araya geldi. Daha Sonra Ak Parti Il Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığındaki heyet ile birlikte Nevşehir Sebze pazarında Halk ile buluştu. Tüm pazar tezgahların gezen Çevre ve Şehircilik Eski Bakan ve MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı vatandaşlara selam verdi ve onlardan sorunları hakkında bilgiler aldı. Çevre ve Şehircilik Eski Bakan ve MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı'ının Ziyaretine ilişkin olarak Ak Parti Il Başkanı Ali Kemikkıran "Çevre ve Şehircilik Eski Bakanımız ve MKYK Üyemiz Sn. Fatma Güldemet Sarı’yı İlimizde ağırlıyoruz. Teşkilatımızla bir araya gelerek hasbihal ettiğimiz programımızda, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim"açıklamasını yaptı.
Eski Bakan Bugün Nevşehir'e gezi ve Incelemelerde bulunmak üzere geldi.
Çevre ve Şehircilik Eski Bakan ve MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı bugün öğleden sonra Nevşehir'e geldi.

2015-2016 Arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinde bulunan şimdi ise Ak Parti MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı önce parti binasında partililerle bir araya geldi.

Daha Sonra Ak Parti Il Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığındaki heyet ile birlikte Nevşehir Sebze pazarında Halk ile buluştu.

Tüm pazar tezgahların gezen Çevre ve Şehircilik Eski Bakan ve MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı vatandaşlara selam verdi ve onlardan sorunları hakkında bilgiler aldı.

Çevre ve Şehircilik Eski Bakan ve MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı'ının Ziyaretine ilişkin olarak Ak Parti Il Başkanı Ali Kemikkıran "Çevre ve Şehircilik Eski Bakanımız ve MKYK Üyemiz Sn. Fatma Güldemet Sarı’yı İlimizde ağırlıyoruz.

Teşkilatımızla bir araya gelerek hasbihal ettiğimiz programımızda, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim"açıklamasını yaptı. IMG_25042022_170815_730_x_410_piksel.md.jpg IMG-20220425-WA0019.md.jpg IMG-20220425-WA0016.md.jpg IMG-20220425-WA0013.md.jpg

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.