MADO

Vali Konağında İftar

Gündem 25.04.2022 - 09:55, Güncelleme: 25.04.2022 - 10:01
 

Vali Konağında İftar

Nveşehir Valisi İnci Sezer Becel Vali Konağında Kız Öğrencilere İftar Verdi

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in dün akşam Kendi evi sayılan Vali Konağında İftara Misafirleri Vardı.Alemdar Derneğinin Organizasyonu ile Vali Becel toplam 6 Kız Öğrenci İle İftar Yapma İmkanı buldu. Oldukça Samimi bir ortam da geçtiği fotoğraf karelerinden belli olan İftar'a ilişkin ''Derneğimizce bu yıl başlatılan Alemdar İftar Sofrasının ev sahibi Nevşehir Valisi Sayın İnci SEZER BECEL idi. Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Vali Konağında Sayın BECEL'in iftar konukları oldu'' açıklaması yapıldı.. İşte Bu iftar'dan kareler..  
Nveşehir Valisi İnci Sezer Becel Vali Konağında Kız Öğrencilere İftar Verdi

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in dün akşam Kendi evi sayılan Vali Konağında İftara Misafirleri Vardı.Alemdar Derneğinin Organizasyonu ile Vali Becel toplam 6 Kız Öğrenci İle İftar Yapma İmkanı buldu.

Oldukça Samimi bir ortam da geçtiği fotoğraf karelerinden belli olan İftar'a ilişkin ''Derneğimizce bu yıl başlatılan Alemdar İftar Sofrasının ev sahibi Nevşehir Valisi Sayın İnci SEZER BECEL idi. Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Vali Konağında Sayın BECEL'in iftar konukları oldu'' açıklaması yapıldı..

İşte Bu iftar'dan kareler..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.