MADO

Ülkü Ocakları İftar Düzenledi

Nevşehir 25.04.2022 - 09:37, Güncelleme: 25.04.2022 - 09:37
 

Ülkü Ocakları İftar Düzenledi

Bu mübarek günde Yüce Allah'ın izni ile her daim ülkemizin ve milletimizin hizmetinde olduğumuzu birkez daha bildirmek isteriz.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının düzenlediği iftar dün akşam yapıldı.Cumhur İttifakı Üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu iftara katılım oldukça yüksek olarak gözlemlendi. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik İftara ilişkin bir açıklama yayınladı.Şevik ''Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi perçinlemek için düzenlemiş olduğumuz iftar programına katılımlarından dolayı MHP Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Filiz KILIÇ'a, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılarımız Lütfü NEBİOĞLU, Zekayi PINARBAŞI, Serhat KURT ve Abdülaziz SEKBAN'a, MHP İl Başkanımız İlhan KAYA'ya, MHP Merkez İlçe Başkanımız Gökhan GÖĞDEMİR'e, MHP KAÇEP İl Başkanımız Selin UĞURAL, Ak Parti Milleyvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE'ye, Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet SAVRAN'a, Ak Parti İl Başkanı Ali KEMİKKIRAN'a teşekkür ederiz. Bu mübarek günde Yüce Allah'ın izni ile her daim ülkemizin ve milletimizin hizmetinde olduğumuzu birkez daha bildirmek isteriz. Cumhur ittifakı olarak hep birlikte ülkemizin karşısında olanlara karşı birlik ve beraberliğimizi göstermiş olduk. İftar programımıza katılan herkesten Allah razı olsun.
Bu mübarek günde Yüce Allah'ın izni ile her daim ülkemizin ve milletimizin hizmetinde olduğumuzu birkez daha bildirmek isteriz.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının düzenlediği iftar dün akşam yapıldı.Cumhur İttifakı Üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu iftara katılım oldukça yüksek olarak gözlemlendi.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik İftara ilişkin bir açıklama yayınladı.Şevik ''Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi perçinlemek için düzenlemiş olduğumuz iftar programına katılımlarından dolayı MHP Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Filiz KILIÇ'a, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılarımız Lütfü NEBİOĞLU, Zekayi PINARBAŞI, Serhat KURT ve Abdülaziz SEKBAN'a, MHP İl Başkanımız İlhan KAYA'ya, MHP Merkez İlçe Başkanımız Gökhan GÖĞDEMİR'e, MHP KAÇEP İl Başkanımız Selin UĞURAL, Ak Parti Milleyvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE'ye, Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet SAVRAN'a, Ak Parti İl Başkanı Ali KEMİKKIRAN'a teşekkür ederiz.

Bu mübarek günde Yüce Allah'ın izni ile her daim ülkemizin ve milletimizin hizmetinde olduğumuzu birkez daha bildirmek isteriz. Cumhur ittifakı olarak hep birlikte ülkemizin karşısında olanlara karşı birlik ve beraberliğimizi göstermiş olduk. İftar programımıza katılan herkesten Allah razı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.