MADO

Nevşehir Belediyespor Bursa Yıldırım Karşısında

Nevşehir 24.04.2022 - 10:55, Güncelleme: 24.04.2022 - 11:07
 

Nevşehir Belediyespor Bursa Yıldırım Karşısında

Nevşehir Belediyespor 3 Lig 1 Grup'ta Bugün Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacak

3 Lig 1 Grup'ta Şampiyon Olan Batman Petrolspor'un ardından şimdide Play Off'a kim kalacak bunun cevabı aranıyor. İşini mucizelere de bıraksa da Nevşehir Belediyespor bunu son haftalarda kovalamak istiyor. Şu anda 3 Lig 1 Grupta 31 Hafta sonunda 14 Galibiyet 9 Beraberlik ve 11 Mağlubiyet ile ligde 48 Puan ile ligde 7 sırada yer alan Kırmızı Beyazlılar Sırasıyla Lig'in tepesiyle karşılaşamaya devam ediyor.Batman Petrolspor ile başlayan Lig'in tepesi Randevusuna da Lig'de 56 puan ve averaj ile 4 sırada yer alan Bursa Yıldırımspor ile çok zorlu bir 90 dakika'ya çıkacak. Bursa Yıldırımspor Bu maçı kazanırsa Play Off Yolunda Önemli bir adım atmış olacak, Nevşehir Belediyespor Kaybederse Lige tamamen Havlu atmış olacak. Bu Önemli ve Çekişmeli geçmesi beklenen maç Saat 15'te Gazi Stadın da Oynanacak..
Nevşehir Belediyespor 3 Lig 1 Grup'ta Bugün Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacak

3 Lig 1 Grup'ta Şampiyon Olan Batman Petrolspor'un ardından şimdide Play Off'a kim kalacak bunun cevabı aranıyor. İşini mucizelere de bıraksa da Nevşehir Belediyespor bunu son haftalarda kovalamak istiyor.

Şu anda 3 Lig 1 Grupta 31 Hafta sonunda 14 Galibiyet 9 Beraberlik ve 11 Mağlubiyet ile ligde 48 Puan ile ligde 7 sırada yer alan Kırmızı Beyazlılar Sırasıyla Lig'in tepesiyle karşılaşamaya devam ediyor.Batman Petrolspor ile başlayan Lig'in tepesi Randevusuna da Lig'de 56 puan ve averaj ile 4 sırada yer alan Bursa Yıldırımspor ile çok zorlu bir 90 dakika'ya çıkacak.

Bursa Yıldırımspor Bu maçı kazanırsa Play Off Yolunda Önemli bir adım atmış olacak, Nevşehir Belediyespor Kaybederse Lige tamamen Havlu atmış olacak. Bu Önemli ve Çekişmeli geçmesi beklenen maç Saat 15'te Gazi Stadın da Oynanacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.