MADO

Vatandaşa Kapalı Kaldırım

Gündem 22.04.2022 - 13:51, Güncelleme: 22.04.2022 - 18:09
 

Vatandaşa Kapalı Kaldırım

Nevşehir'de vatandaşa kapalı kaldırım olduğu belirlendi.

İnsanlar toplum halinde yaşarlar,Toplumlarında yazılı olan yada yazılı olmayan kuralları vardır. Bu kurallar toplum tarafından kabul görmüş ve uygulanırlar. Bu kurallardan birisi de herkesin birbirine karşı olan saygı göstermesidir. Bu fotoğraf bugün Cevher Dudayev Mahallesinde bir kaldırım da çekildi. Kaldırım İnsanların yürümesi için belediye tarafından yapılan kamu yolu. Bu kamu yolu her ne sebeple olursa olsun kapatılamaz topluma saygısı olan da zaten kapatamaz. Bu Fırın odunları bir fırına ait öylesine yola yıkılmış ve bırakılmış. Velevki birazdan taşınacak peki bu yapılanı haklı çıkarır mı ? Tabiki çıkarmaz. Bizde burdan bunu bir örnek olması açısından paylaşıyoruz. Nevşehir Belediyesinin Ceza Kesmesine gerek yok önce vicdanımıza bunun doğru olup olmadığını sormamız lazım. Birde Şu açıdan bakalım bu fırın odunları 3 ay yada 4 ay da bitecek olsa ordamı kalacaklar ?..
Nevşehir'de vatandaşa kapalı kaldırım olduğu belirlendi.

İnsanlar toplum halinde yaşarlar,Toplumlarında yazılı olan yada yazılı olmayan kuralları vardır.

Bu kurallar toplum tarafından kabul görmüş ve uygulanırlar. Bu kurallardan birisi de herkesin birbirine karşı olan saygı göstermesidir.

Bu fotoğraf bugün Cevher Dudayev Mahallesinde bir kaldırım da çekildi. Kaldırım İnsanların yürümesi için belediye tarafından yapılan kamu yolu. Bu kamu yolu her ne sebeple olursa olsun kapatılamaz topluma saygısı olan da zaten kapatamaz.

Bu Fırın odunları bir fırına ait öylesine yola yıkılmış ve bırakılmış. Velevki birazdan taşınacak peki bu yapılanı haklı çıkarır mı ? Tabiki çıkarmaz. Bizde burdan bunu bir örnek olması açısından paylaşıyoruz.

Nevşehir Belediyesinin Ceza Kesmesine gerek yok önce vicdanımıza bunun doğru olup olmadığını sormamız lazım. Birde Şu açıdan bakalım bu fırın odunları 3 ay yada 4 ay da bitecek olsa ordamı kalacaklar ?..

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.